Falkegrens Kök


Lunchmeny vecka 9

Måndag

— stekt panerad spättafilé med kapris, rödbetor, skirat smör, citron och kokt potatis.
— skånsk kalops serveras med smörslungade morötter, rödbetor och kokt potatis.
— pasta carbonara med riven grana padano.
— vegetariska biffar serveras med dagens tillbehör

Tisdag

— lättrimmad fiskfilé med sandefjordsmörsås, pressgurka och kokt potatis.
— högrevsbiff serveras med slungad röd spetskål och bacon, rödvinssås och potatispuré.
— pasta carbonara med riven grana padano.
— vegetariska biffar serveras med dagens tillbehör.

Onsdag

— skaldjursfylld spättafilé serveras med vitvinssås och dill potatispuré.
— kycklingfilé africana med currysås, mandariner, jordnötter, mango chutney och basmatiris.
— pasta carbonara med riven grana padano.
— vegetariska biffar serveras med dagens tillbehör.

Torsdag

— soppbuffé: fisksoppa med aioli, ärtsoppa, gulaschsoppa med cremé fraiche samt pannkakor med sylt och grädde.
— wallenbergare med gräddsås, lingon, ärtor och potatispuré.
— lasagne med tomatsås och riven grana padano.
— vegetariska biffar serveras med dagens tillbehör.

Fredag

— fiskgratäng serveras med hummersås och duchesspotatis.
— grilltallrik ( karré, chorizo, kycklinginnerfilé, bbq sås, bearnaisesås och klyftpotatis.
— lasagne med tomatsås och riven grana padano.
— vegetariska biffar serveras med dagens tillbehör.
Dessert äppelpaj med vaniljsås!



Information och kontaktuppgifter

Top