Falkegrens Kök


Lunchmeny vecka 40

Måndag

— stekt panerad spättafilé serveras med dansk remouladsås, citron och kokt potatis.
— biff lindström serveras med rödvinssås, örtsmör och stekt potatis.
— pasta carbonara med riven grana padano.
— veg: ratatouille med aioli och dagens tillbehör.

Tisdag

— vitvinsångad fiskfiléserveras med chili limesås och kokt potatis.
— stekt fläsk med raggmunk och lingon eller löksås/bruna bönor och kokt potatis.
— pasta carbonara med riven grana padano.
— veg: ratatouille med aioli och dagens tillbehör.

Onsdag

— västerbottenostbakad fiskfilé serveras med räksås och potatispuré.
— högrevschili serveras med nachochips, gräddfil och potatispuré.
— pasta carbonara med riven grana padano.
— veg: ratatouille med aioli och dagens tillbehör.

Torsdag

— soppbuffe: fisksoppa med aioli, ärtsoppa, gulaschsoppa med cremé fraiche samt pannkakor med sylt och grädde.
— viltfärsbiff serveras med kantarellsås, gelé och potatispuré.
— pasta carbonara med riven grana padano.
— veg: ratatouille med aioli och dagens tillbehör.

Fredag

— halstrad lax serveras med hollandaisesås, citron och kokt potatis.
— schnitzel serveras med rödvinssås, kapris, citron, anjovissmör och stekt potatis.
— pasta carbonara med riven grana padano.
— veg: ratatouille med aioli och dagens tillbehör.
Dessert: äppelpaj med vaniljsås



Information och kontaktuppgifter

Top