Falkegrens Kök


Lunchmeny vecka 48

Måndag

— stekt panerad spättafilé serveras med dansk remouladsås, citron och kokt potatis.
— pannbiff serveras med trattkantarellsås, gelé och pottaispuré.
— pasta bolognese med riven grana padano.
— veg: pasta quornbolognese med riven grana padano.

Tisdag

— kokt torskfilé serveras med ägg persiljesås och kokt potatis.
— fläskytterfilé provencale serveras med rödvinssås, vitlökssmör och råstekt potatis.
— pasta bolognese med riven grana padano.
— veg: pasta quornbolognese med riven grana padano.

Onsdag

— färskostbakad fiskfilé serveras med citrussås och kokt potatis.
— panerad kycklinglårfilé med tomat basilikasås och parmesanpotatis.
— pasta bolognese med riven grana padano.
— veg: pasta quornbolognese riven grana padano.

Torsdag

— soppbuffé: fisksoppa med aioli, ärtsoppa med tillbehör samt pannkakor sylt och grädde.
— kalvfärsbiff serveras med örtagårdssås och stekt potatis.
— pasta med strimlat fläskkött i peeparsås och riven grana padano.
— vegobiffar serveras med pepparsås och dagens potatis.

Fredag

— ångad fiskfilé serveras med vitvinssås, baconströssel och potatispuré.
— högrevsfärsbiff serveras med chili bearnaisesås, balsamicosirap och rostad potatis.
— pasta med strimalt fläskkött i pepparsås och riven grana padano.
— vegobiffar serveras med pepparsås och dagens potatis.
Dessert



Information och kontaktuppgifter

Top