Falkegrens Kök


Lunchmeny vecka 20

Måndag

— stekt panerad spättafilé serveras med dansk remouladsås, citron och kokt potatis.
— kålpudding serveras med gräddsås, lingon och kokt potatis.
— pasta carbonara med riven grana padano
— veganska biffar serveras med dagens tillbehör.

Tisdag

— pocherad fiskfilé serveras med kapris, rödbetor, skirat smör och kokt potatis.
— grillat kycklingbröst serveras med bbq sås, vitlökscremé och rostad potatis.
— pasta carbonara med riven grana padano
— veganska biffar serveras med dagens tillbehör.

Onsdag

— lättrimmad ugnsbakad fiskfilé serveras med citronsås och potatispuré.
— högrevsfärsbiff serveras med pepparsås och purjolökspotatis.
— pasta carbonara med riven grana padano
— veganska biffar serveras med dagens tillbehör.

Torsdag

— pestobakad fiskfilé serveras med basilikasås och potatispuré.
— fläskytterfilé provencale serveras med rödvinsås, vitlökssmör och råstekt potatis.
— pasta carbonara med riven grana padano
— veganska biffar serveras med dagens tillbehör.

Fredag

— pocherad fiskfilé serveras på en rotfruktsbädd och en vitvinsås.
— schnitzel serveras med rödvinsås, kapris, citron, anjovissmör och stekt potatis.
— pasta carbonara med riven grana padano
— veganska biffar serveras med dagens tillbehör.
Dessert äppelpaj



Information och kontaktuppgifter

Top