Falkegrens Kök


Lunchmeny vecka 48

Måndag

— stekt panerad spättafilé serveras med tartarsås, citron och kokt potatis.
— wallenbergare serveras med gräddsås, lingon, ärtor och potatispuré.
— pasta carbonara med riven grana padano.
— veg: chili con quorn serveras med ris och cremé fraiche.

Tisdag

— kokt torskfilé serveras med ägg persiljesås och kokt potatis.
— bouef bourguignon serveras med gelé och potatispuré.
— pasta carbonara med riven grana padano.
— veg: chili con quorn serveras med ris och cremé fraiche.

Onsdag

— fiskgratäng serveras med syrlig dill vitvinsås och potatispuré.
— panerad kycklinglårfilé serveras med tomat basilikasås och parmesanpotatis.
— pasta carbonara med riven grana padano.
— veg: chili con quorn serveras med ris och cremé fraiche.

Torsdag

— soppbuffé: fisksoppa med aioli, ärtsoppa, gulaschsoppa med creme fraiche samt pannkakor med sylt och grädde.
— grovmalen högrevsfärsbiff serveras med pepparsås och stekt potatis.
— pasta carbonara med riven grana padano.
— veg: chili con quorn serveras med ris och cremé fraiche.

Fredag

— pocherad fiskfilé serveras med hummersås och potatispuré.
— schnitzel serveras med rödvinsås, kapris, citron, anjovissmör och stekt potatis.
— pasta carbonara med riven grana padano.
— veg: chili con quorn serveras med ris och cremé fraiche.
Dessert äppelpaj serveras med vaniljsås!



Information och kontaktuppgifter

Top