Falkegrens Kök


Lunchmeny vecka 47

Måndag

— stekt panerad spättafilé serveras med kapris, rödbetor, brynt smör, citron och kokt potatis.
— vildsvinsfärsbiff serveras med kantarellsås, gelé och potatispuré.
— pasta chicken thai med riven grana padano.
— veg: vegobullar med gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos.

Tisdag

— färskostbakad fiskfilé serveras med chili limesås och potatispuré.
— fläskytterfilé serveras med rödvinssås, vitlöksmör och råstekt potatis.
— pasta chicken thai med riven grana padano.
— veg. vegobullar med gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos.

Onsdag

— vitvinspocherad fiskfilé serveras med sparris hollandaisesås, citron och kokt potatis.
— italienska nötfärsbiffar serveras med tomat basilikasås och parmesan potatis.
— lasagne med tomatsås och riven grana padano.
— veg: vegobullar med gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos.

Torsdag

— soppbuffé: fisksoppa med aioli, ärtsoppa med tillbehör samt pannkakor med sylt och grädde.
— pepparrotskött serveras med smörslungade morötter och kokt potatis.
— lasagne med tomatsås och riven grana padano.
— veg: vegobullar med gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos.

Fredag

— fiskgratäng serveras med krondillsås, toppad med räkor och potatispuré.
— schnitzel serveras med rödvinssås, kapris, citron, anjovissmör och stekt potatis.
— lasagne med tomatsås och riven grana padano.
— veg: vegobullar med gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos.
Dessert: äppelpaj serveras med vaniljsås!



Information och kontaktuppgifter

Top