Restaurang Hubben


Lunchmeny vecka 39

Måndag

Oststekt sejfilé med ris, tomatsås och rostat grönt
Chicken korma med grönsaksris
Biffar på linser och bönor med sallad på päron, kål, ädelost, fänkål serveras med honungskvarg

Tisdag

Färskostöverbakad sejfilé med sötpotatispuré, stekt bacon och kräftsmörsås
Stekt fläsk med raggmunk eller kokt potatis och löksås samt lingon
Dahlgryta med pannbröd och plocksallad

Onsdag

Stekt kummelfilé med gryta på rotsaker och betor, örtkräm och potatis
Lasagne med tomat och kålsallad
Crepes fyllda med svamp och västerbottenost serveras med plocksallad

Torsdag

Prästostbakad sejfilé med grönsaksstompad potatis, portvinsås samt senapspicklad rödkål
Gulaschsoppa eller ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde till dessert
Kroketter med spenat och getost serveras med caponata och kål och melonsallad

Fredag

Fisk och skaldjurssoppa med aioli och vitlöksbröd
Hubbens tacotallrik med högrevsfärs, fajitakyckling, quesadilla, tomatsallad, mangosalsa och jalapenokräm
Krossad potatis med oliver, bönsalsa samt sallad på betor
Veckans sallad – fläskkarréspett:
Karréspett kryddat



Information och kontaktuppgifter

Top