Restaurang Hubben


Lunchmeny vecka 16

Måndag

Kokt torskfilé med potatis, brynt smör, pepparrot och gröna ärtor
Pasta med strimlad fläskkarré, chorizo och grönsaker i krämig chilisås
Grön ärtbiff med blomkålsris, brynt kaprissmör och rödbetor

Tisdag

Fiskfärsbiff med asiatiska smaker serveras med röd currysås och wokade nudlar
Gremolatamarinerad kycklinglårfilé med salviasky och grönsaksrisotto
Cannelloni fylld med spenat och färskost serveras med fetaostsallad

Onsdag

Kräftgratinerad sejfilé med pommes duchesse och fänkålsallad
Pannbiff med smaksatt med rostad lök samt krämig bbq sås, stekt potatis och bönor
Paj med broccoli, ädelost och svamp serveras med plocksallad och färskostkräm
Nostalgi: knusperbraten med surkål, kokt potatis och sky

Torsdag

Tapenadöverbakad torskfilé med grönsaksris och tomat/vitvinssås
Gulaschsoppa eller ärtsoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde
Panna med blomkål, kålrabbi och rotsaker serveras med hasselbackspotatis samt linskräm smaksatt med äpple och senap

Fredag

Fisk och skaldjurssoppa med aioli och vitlöksbröd
Boeuf lyonnaise – tärnad oxbringa, lök och potatis med sky och pepparrot
Halloumiburgare med pressad kål och picklad lök samt pommes och jalapenokräm
Veckans sallad – chicken fajitasallad:
Stekt kycklinglårfilé,



Information och kontaktuppgifter

Top