Restaurang Hubben


Lunchmeny vecka 12

Måndag

Citrusbakad torskfilé med portvinsås och grönsakspasta
Korv stroganoff med ris och saltgurka
Kikärtsbiffar med quinoa, smörbönskräm och plocksallad

Tisdag

Pankobakad långafilé med ris, räkröra samt kålrabbisallad
Stekt fläsk med raggmunk eller kokt potatis och löksås samt lingon
Vegetarisk chili med plocksallad och parmesantoast
Dagens nostalgi – stekt salt sill med löksås och potatis

Onsdag

Gratinerad sejfilé med kokt potatis, vitvinsås och ångat grönt
Friterad kyckling med ris, syrat grönt och gochujang och purjokräm
Grönsakstrudel med örtkräm och bayersk kål

Torsdag

Kokt torsk med kokt potatis räk och ägghack samt brynt smör
Gulaschsoppa eller ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde till dessert
Klar grönsakssoppa med bruschetta och pannkakor till dessert

Fredag

Fisk och skaldjurssoppa med asiatiska smaker samt körsbärsmousse med kardemummasmul till dessert
Kalvpicanha med ostbröd, ljummen potatissallad, sky samt örtkräm
Raggmunk på potatis och jordärtskocka, sallad på kål samt gul linskräm
Veckans sallad –



Information och kontaktuppgifter

Top