Restaurang Hubben


Lunchmeny vecka 47

Måndag

Stekt sejfilé med sås diablo, friterade räkor, kokt potatis, citron och plocksallad
Spaghetti carbonara toppas med parmesan
Rödbetsbiffar med rostad potatis och kapris, bakad spetskål samt färskostkräm med brynt smör

Tisdag

Fried rice med skaldjur och grönsaker serveras med sojadip
Helstekt fläskytterfilé med stekt potatis, broccoli och svampsås
Halloumiburgare med pressad kål, bbq majo, klyftpotatis

Onsdag

Panko och västerbottenöverbakad koljafilé med vitvinsås, kokt potatis och råkostsallad
Kycklingfärsbiffar med röd currysås och wokade nudlar
Vegetarisk lasagne med plocksallad
Nostalgi: stekt falukorv med stuvade makaroner

Torsdag

Färskostgratinerad sejfilé med jordärtskockssås, ångat grönt och kokt potatis
Gulaschsoppa eller ärtsoppa med pannkakor till dessert
Filodegsknyte fyllt med spenat och fetaost serveras med bön och kålsallad

Fredag

Fisk och skaldjursoppa med aioli och vitlöksbröd
Schnitzel fylld med ost och skinka samt stekt potatis, sky och gröna ärtor
Potatislåda med soltorkade tomater och oliver serveras med plocksallad
Veckans sallad – caesarsallad:



Information och kontaktuppgifter

Top