Restaurang Hubben

Lunchmeny Vecka 3

Måndag

pankopanerad sejfilé med wokade nudlar i buljong toppas med gochujangmajo

Spaghetti carbonara toppas med parmesan

Krämig gryta med halloumi, rotsaker och kål serveras med råstekt potatis

Tisdag

örtöverbakad sejfilé med gnocchi grönsaker, brynt smörvinaigrette och parmesan

Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Rödbetsbiff och morotsbiff med gulbetsmarmelad, vitlökskräm och klyftpotatis

Onsdag

fried rice med skaldjur och grönsaker serveras med sojadip

Bbq kyckling serveras med klyftpotatis, rostad majskräm och kålsallad

Brynta kroppkakor fyllda med svamp serveras med plocksallad, smör och lingon

Nostalgi: kåldolmar med kokt potatis, brunsås och lingon

Torsdag

gratinerad sejfilé med smörig tomatbuljong, rotsaker, spenatspätzle och chiliaioli

Gulaschsoppa eller ärtsoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde

Strudel fylld med bönor och grönsaker serveras med örtkräm och klyftpotatis

Fredag

fisk och skaldjursoppa med aioli och vitlöksbröd

Sloppy joe – grovmalen nötfärs och grönsaker i vårat briochebröd, kålsallad, pommes samt ostkräm

Crepes fyllda med champinjoner och prästost serveras med örtkräm och plocksallad

Veckans sallad – lammspettsallad:

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Restaurang Hubben?

Layoutvägen 1

Telefonnummer

070-931 40 98