Restaurang Hubben

Lunchmeny Vecka 47

Måndag

sejfilé med kokostäcke samt mangosås och ris

Tandoorikyckling med rostat grönt, ris och gurkyoghurt

Halloumibowl med linser och ris, sojabönor, munggroddar, syrad sallad, inkokt svamp och chilimajo

Tisdag

stekt sejfilé med gryta på rotsaker och betor, örtkräm och potatis

Nattbakad fläskkarré på grekiskt vis samt klyftpotatis

Grönsak och linsbiff med stekt ris, bakad kål och het tomatsås

Onsdag

wokade nudlar med scampi och bläckfisk serveras med röd currysås

Kalvfärsbiff och sky smaksatt med soltorkade tomater och oliver, palsternack och potatispuré samt kålsallad

Broccoli och ädelostpaj serveras med plocksallad och spenatkvarg nostalgi : kalops med kokt potatis och rödbetor

Torsdag

gremolatabakad koljafilé med grönsakspasta och basilikakräm

Gulaschsoppa eller ärtsoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde

Svampsoppa med örtkrutonger samt pannkakor till dessert

Fredag

fisk och skaldjursoppa med aioli och vitlöksbröd

Hubbens tacotallrik med högrevsfärs, fajitakyckling, burrito, mangosalsa och jalapenokräm

Pasta med tomat och mozzarella, borlottisallad och balsamicoreduktion

Veckans sallad – caesarsallad:

Kycklinglårfilé, bacon, krutonger, sallad, italiensk hårdost samt

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Restaurang Hubben?

Layoutvägen 1

Telefonnummer

070-931 40 98