Restaurang Hubben

Lunchmeny Vecka 34

Måndag

stekt sejfilé med sillsås, kokt potatis, plocksallad och citron

Strimlad biff och grönsaker i soja/oystersås serveras med ris

Bön och grönsaksbiff med cous cous, örtkräm och plocksallad

Tisdag

ugnsbakad laxfilé på spenat och mangold med hollandaise och kokt potatis

Hubbens jambalaya med kyckling, chorizo och grönsaker serveras med chiliaioli

Sensommartallrik från bonden i skogen med kokta betor, plocksallad, färska baljväxter samt kantarellkräm

Onsdag

färskostgratinerad sejfilé med musselsås, kokt potatis samt ångat grönt

Helstekt fläskkarré med gräddsås, rotsakspytt och äppelchutney

Linsgryta med stekt ris och ägghack

Torsdag

linguinepasta med skaldjur och grönsaker i krämig tomatsås

Hackad grönpepparbiff med stekt potatis, konjakssås samt frästa bönor

Parmigiana di melanzane – auberginelåda med parmesan och tomat

Fredag

fisk och skaldjurssoppa med aioli och vitlöksbröd

Kycklingburgare med pressad ingefärskål, tonkatsumajo och pommes

Kål och jordärtskockslåda med ljumna bönor och betor

Veckans sallad – caesarsallad:

Kycklinglårfilé, bacon, romansallad, dressing, italiensk hårdost,

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Restaurang Hubben?

Layoutvägen 1

Telefonnummer

070-931 40 98