Restaurang Hubben

Lunchmeny Vecka 44

Måndag

stekt sejfilé med kokt potatis samt gulbetsallad och brynt smör

Helstekt fläskytter med grönpepparsås, stekt potatis och grönkålsallad

Biffar på linser och bönor med råstekt potatis samt sallad på päron, kål, ädelost, fänkål serveras med honungskvarg

Tisdag

färskostgratinerad sejfilé med portvinsås, palsternackmos och spetskålsallad

Kycklingcannelloni med tomat och löksallad

Champinjoncrêpes med pumpasallad och rosmarin och tomatkräm

Onsdag

hubbens paella med skaldjur, musslor och grönsaker samt chiliaioli

Kalvfärsbiff med grönsakspasta, sky och örtkräm

Savoydolmar serveras med rostad sellerikräm och shiitake samt plocksallad nostalgi : gulaschgryta med surkål och potatismos

Torsdag

pankobakad sejfilé med grönsaksris och mango/koriandersalsa

Gulaschsoppa eller ärtsoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde

Panna på halloumi och grönsaker serveras med melonsallad och örtkräm

Fredag

fisk och skaldjursoppa med aioli och vitlöksbröd

Biff rydberg på innanlår med pepparrotskräm

Grönsakspaj med tomat och fetaost, plocksallad och tzatziki

Veckans sallad – lammfärsspettsallad:

Lammfärsspett, tzatziki, fetaostsallad och pitabröd

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Restaurang Hubben?

Layoutvägen 1

Telefonnummer

070-931 40 98