Restaurang Hubben

Lunchmeny Vecka 50

Måndag

skaldjursgratinerad sejfilé med pommes duchesse och fänkålsallad

Pasta med kyckling, soltorkade tomater, champinjoner och fetaost i krämig tomatsås

Ostbakad blomkål och broccoli samt quinoasallad och färskostgratinerad focaccia

Tisdag

stekt sejfilé med kokt potatis, dansk remoulad, citron

Helstekt fläskytterfilé med råstekt purjopotatis, rosmarinsky och bearnaisesås

Stekt fetaost med råstekt potatis, tomatsås, tzatziki och tomatsallad

Onsdag

gratinerad sejfilé med kokt potatis, basilikasås och bönsallad

Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Pirog fylld med oliver och grönsaker, örtkräm och plocksallad nostalgi : fiskbullar i dillsås med kokt potatis

Torsdag

tagliatelle med dillbakad kolja och scampi i citronsås

Gulaschsoppa eller ärtsoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde

Klar grönsakssoppa med parmesankrutong och pannkakor till dessert

Fredag

fisk och skaldjurssoppa med vitlöksbröd och aioli

Wallenbergare med potatismos, gräddsås, lingon och gröna ärtor

Vegetarisk lasagne med kålsallad

Veckans sallad – kebabsallad:

Strimlad fläskkarré, dressing, grönsaksbruschetta, feferoni, sallad

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Restaurang Hubben?

Layoutvägen 1

Telefonnummer

070-931 40 98