Restaurang Hubben

Lunchmeny Vecka 21

Måndag

räkgratinerad sejfilé med tomat och balsamicosås, kokt potatis samt plocksallad

Kycklinggryta med asiatiska smaker serveras med ris

Vegetarisk moussaka toppas med getost samt plocksallad

Tisdag

koljafilé bakad med tomat, oliver och fetaost serveras med kokt potatis och vitvinsås

Stekt fläsk med raggmunk eller kokt potatis och löksås samt lingon

Lins och halloumibiffar med klyftpotatis, plocksallad och chiliyoghurt

Onsdag

stekt makrillfilé med svensk färskpotatis, vispad färskost med brynt smör och dill samt knistrig sallad

Nötfärsbiff med purjopotatis, tzatziki och tomatsås

Broccoli och vitkålslåda med västerbottensost serveras med vårsallad och pannbröd

Nostalgi: bamsekorv med bröd, mos samt västkustsallad

Torsdag

hubbens paella med skaldjur och grönsaker samt chiliaioli

Nattbakade tjockskurna revben med grönsaksrisotto, sky och libbstickekräm

Quesadilla fylld med grönska och gott gott serveras med vårsallad samt ört och parmesanmajo

Fredag

fisk och skaldjursoppa med aioli och vitlöksbröd

Högrevsburgare med baconsalsa och örtkräm, grönska och pommes

Sparrissoppa med jordgubb och rabarberpaj till dessert

Veckans sallad – stifadosallad:

Högrevsfärs stekt med tomat, vin och kanel, sallad, kål, paprika,

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Restaurang Hubben?

Layoutvägen 1

Telefonnummer

070-931 40 98