Kometen


Lunchmeny vecka 39

Måndag

Bakad kolja med chardonnaysås, gurka och färskpotatis
Rimmad oxbringa med senapsås, riven pepparrot och rotmos

Tisdag

Stekta fiskbiffar med stuvad spetskål, radichio rosso och kokt potatis
Stekt kycklingfilé med tomatsås, sparris och rostade potatis

Onsdag

Fiskgratäng med dillsås, fänkål, tomat och pommes duchesse
Pannbiff med stekt lök och glaserade morötter, skysås och kokt potatis

Torsdag

Stekt strömming med brynt smör, rårörda lingon och potatispuré
Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, svart vinbärsgelé, legymer och kokt potatis

Fredag

Bakad torsk med vitvinssås, stenbitsrom, variation på blomkål och dill potatis
Grillad entrecote
155: med bearnaisesås, rödlök/ tomatsallad och rostad potatis vegetarisk



Information och kontaktuppgifter

Top