Hops


Lunchmeny vecka 16

Måndag

Pytt bellman gräddstuvad pytt i panna med rödbetor, stekt ägg, gräddsås och saltgurka serveras med persilja och riven västerbotten
Långafilé a la meunière mjölstekt långa med skirat smör, brynta champinjoner, citron och färskriven pepparrot serveras med rostade gnocchis

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
Stekt fläsk med kokt potatis och löksås
Smörstekt sejfilé med skirat smör, kapris, rödbetor, champinjoner och färskpotatis

Onsdag

Steak frites stekt biff med pommes, bearnaisesås och smörad kalvbuljong
Bouillabaisse, vit fisk, räkor, morot, fänkål, spetskål, potatis, ramslöksaioli

Torsdag

Gratinerade färsbiffar med bacon och tomat, cognacgräddsås, rårörda lingon, saltgurka och klyftpotatis
Pocherad torsk med hummersås, smörstekt zuccini samt potatisstomp smaksatt med örter

Fredag

Pepparstekt fläskfilé, rödvinssås, potatisgratäng, broccoli, persilja
Friterad ölpanerad kolja med remouladsås, klyftpotatis och citron
Veckans rätter special:
Schnitzel med pommes, ärtor, rödvinssås & bea 139:
Husman:



Information och kontaktuppgifter

Top