Hops


Lunchmeny vecka 21

Måndag

Fajitaskryddad kyckling med soltorkad tomatsås, grillad paprika, stekt potatis
Friterad kolja med brynt smör, pepparrot, smörstekt svamp, örter, citron och potatisstomp

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
Stekt fläsk med kokt potatis och löksås
Pocherad spättafilé med hummersås toppad med forellrom, potatismos och krispigt friterad palsternacka

Onsdag

Klassisk wallenbergare av kalvfärs med gräddsås, potatismos, lingon och lökfrästa ärtor
Pocherad torskfilé med ägg och persiljesås serveras med kokt potatis och nymald svartpeppar

Torsdag

Fläskfilé provencale helstekt fläskfilé med råstekt potatis, vitlökssmör och rödvinssås
Gösfilé champinjoner vitlök potatispuré brynt smör

Fredag

Grillad fläskkarré med marinerade grönsaker, bbq sås, ramslöksaioli och rostad potatis
Tomat och cheddarbakad fiskfilé, vitvinssås, örtolja, gröna ärtor och potatismos
Veckans rätter special:
Schnitzel



Information och kontaktuppgifter

Top