Hops


Lunchmeny vecka 5

Måndag

Färsbiff med örtrostad potatis, vitlöksdressing, rödvinssås samt smulad fetaost
Ugnsbakad torsk med skirat smör, hackat ägg, räkor och potatismos

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon alt löksås och kokt potatis
Halstrad sej toppad med gubbröra och citron, ärtor serveras med potatis

Onsdag

Cordon bleu ost och skinkfylld schnitzel med persiljekräm, citron, rödvinssås och vitlöksstekt potatis
Pocherad kolja serveras med rödbetor, kapris och skirat smör samt dillsmaksatt potatismos

Torsdag

Biffstek med lök ryggbiff serveras med 3 sorters löksky och klyftpotatis
Smörstekt laxfilé med pepparrotshollandaise, sparris och kokt potatis

Fredag

Crispy chicken fingers pankofriterade chicken fingers, coleslaw, barbecuesås, jalapeño och tjocka pommes
Havets wallenbergare med lingon, brynt smör och potatismos
Veckans rätter pasta:
Pasta romana



Information och kontaktuppgifter

Top