Hops


Lunchmeny vecka 40

Måndag

Klassisk wallenbergare med gräddsås, ärtor, rårörda lingon och potatismos
Vitvinspocherad kummel, serveras med kräft och krondillsemulsion, örtrostad höstpotatis och surdegscrunch. toppas med knapperstekt bacon och kräftstjärtar potatis

Tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, smaksatt med västerbottenost, rårörda lingon alt. löksås och kokt potatis
Havets wallenbergare med sandefjordsås, ärtor, citron och rotfruktsstomp

Onsdag

Oxfilé ”made in sweden” med senaps och pepparrotscrème, serveras med löksky, klyft och rotisar
Pocherad hälleflundra med färskriven pepparrot, citron och brynt smör

Torsdag

Coq au vin med kycklingfilé, rödvin, champinjoner, knaprigt sidfläsk, vitlök samt potatispuré
Skaldjursfylld torskfilé med vitvinssås, citron, dill och persiljepotatis

Fredag

Cordon bleu (salami och mozzarellafylld schnitzel) med sauce moulin rouge, rödlökssmör och karamelliserad potatis
Dill och pinjeöverbakad hällefilé med saffranssås amandinepotatis
Veckans rätter pasta:
Linguini med kyckling,



Information och kontaktuppgifter

Top