Hotel Bellora


Lunchmeny vecka 13

Måndag

Salsiccia med potatispuré, rostade lökar, rostade grönsaker och balsamicosky
Conchiglie rigate med pesto, pistagenötter, citronzest och parmesan

Tisdag

Kycklinglår, klyftpotatis, marinerad zucchini och vitlöksmajonäs
Spaghetti alla puttanesca. tomatsås, ansjovis, kapris, oliver, vitlök och persilja

Onsdag

Flankstek med rostad potatis, broccoli, senapsås och rucola
Casarecce med gorgonzolasås, blekselleri, valnötter och parmesan

Torsdag

Långkokt griskind med potatispuré, tomat confit och karamelliserad morot
Torteloni fylld med spenat och ricotta, tomatsås, parmesan, basilika och mandel

Fredag

Fisk med örtsås, potatispuré, chimichurri med soltorkade tomater, kapris och pärllök
Oricchiette med svamp, parmesan, purjolök och valnötter
Veckans sallad
Vitello med mixsallad,



Information och kontaktuppgifter

Top