Hotel Bellora


Lunchmeny vecka 22

Måndag

Rökt svartpeppar och vitlökskorv med rostad sötpotatis, grillad spetskål & gräslöksmajonnäs
Gnocchi med spenat, grädde & rostade hasselnötter

Tisdag

Lax med riven pepparrot, dillslungad potatis, avokado & basilikakräm
Lasagne med ruccola, grillat cocktailtomat & parmesan

Onsdag

Kycklingballotine med majskräm, rostad morot, rädisor & rödvinssås
Penne rigate med soltorkad tomatpesto

Torsdag

Dagens fångst med potatispuré, ärtor & brynt smör
Spenat tagiatelle med cocktail mozzarella & rostade valnötter

Fredag

Grillad ryggbiff med sparris, potatis & rödvinssky
Karamelliserad lökpasta med oliver & parmesan
Dagens kött och dagens pasta 155 sek
Veckans sallad



Information och kontaktuppgifter

Top