Torslanda , Torslanda
pyttipanna serveras med ägg och rödbetor
Levergryta med bacon och champinjoer serveras med kokt potatis och lingonsylt
Stekt strömming serveras med skirat smör, potatismos samt lingonsylt
Paj med vaniljvisp
Öckerö
stekt fiskfilé med rivenpepparrot, kokt potatis och skirat smör
Oxbringa med rotmos och pepparrotssås
Göteborg , Sannegården
5 februari rostbiff med rödvinsås, tomat persiljesallad & fransk potatisgratäng. 139 kr
Havets wallenbergare med vitvinssås toppad med räkor, gröna ärtor & potatismos. 145 kr
Göteborg , Majorna
5 februari gryta: panir, vitkål & potatis soppa:
Brysselkåls dal snack:
Urad dal bollar
Chutney & kok ossås
Göteborg , Nordstaden
methi kukhura:
Lätt marinerad kycklingfilé tillagas med kasuri kryddor
Bandel poleko:
Marinerade fläskkarré från grillen serveras till soja och chilisås
Machha hariyali:
Örtmarinerad lubbfilé från ugnen med krämig lime sås
Saag aloo:
Senapsblad, spenat och potatis i ragu serveras till linser och chutney
Hönö
pocherad torskfilé (ev. torskrygg) med färskriven pepparrot och brynt smör.
Caesarsallad med kyckling, bacon, caesardressing, riven parmesan m.m.
Västra Frölunda , Frölunda
the bastard
Klassisk cheeseburgare med 120 gram svenskt nötkött, pickles, ost, mayo, senap, ketchup och gul lök.