Karlbergs Krog


Lunchmeny vecka 40

Måndag

Pocherad spättafilé med tomatiserad skaldjurssås, sauterade grönsaker & dillslungad potatis
Ostgratinerade nötfärsbiffar med gräddsås, pressgurka & kokt potatis
Polenta och bönbiff med ris, örtcreme & sauterade grönsaker

Tisdag

Pocherad torskfilé med äggsås, pepparrot, gröna ärtor & kokt potatis
Mozzarellaöverbakad kycklingfilé med soltorkad tomatcreme, svamprisotto & rostad broccoli
Rödbets och halloumibiff med soltorkad tomatcreme, svamprisotto & rostad broccoli

Onsdag

Ugnsbakad fisk med potatiskaka, picklade grönsaker & räkröra
Grillad picanha med mustig svampsås, timjanrostad potatis & smörstekta rotfrukter
Spenat och fetaostlasagne med krispig kål och bönsallad & soltorkad tomatcreme

Torsdag

Stekt panerad spätta serveras med tartarsås, potatismos, citron & smörstekta sockerärtor
Mustig högrevsgryta med bacon & syltlök serveras med potatismos & rostad blomkål
Röd currygryta på bönor, linser & färska grönsaker serveras med ris & myntayoghurt

Fredag

Havets wallenbergare med brynt smör, potatismos & gröna ärtor
Spareribs med chipotlemajjo, friterad potatis & coleslaw
Äggstekta nudlar & färska grönsaker med små vårrullar & sweetchilisås
Dagens fisk 110 kr, (ta med 99 kr), dagens kött



Information och kontaktuppgifter

Top