Stockholm , Kungsholmen
new york
Vår variant av gatuköksburgaren med 120 gram svenskt nötkött, tomat, sallad, ost, bastard originaldressing och rödlök.
Stockholm
10/2 wallenbergare med brynt kryddsmör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatispuré
Sesampanerad kungsflundra med srirachaaioli, syrlig gurk & rädissallad och kokt potatis
Vegetarisk svamprisotto med rostade valnötter, parmesan och ruccola
Stockholm
wokad kyckling med paprika & morötter. serveras med ris.
Stir fried chicken with veggies.
Wokade risnudlar med tofu och grönsaker.
Stir fried veggies and tofu with rice noodles.
Stockholm , Södermalm
stekt kycklingbröst, örtagårdssås & rostad potatis
Laxpasta, spenat & vitvinssås
Stockholm
ugnsbakad koljafilé serveras med brynt citronsmörsås, sockerärtor samt potatis
Salsicciafärsfylld kycklinglår serveras med citronsås, gröna ärtor samt potatis
Isterband serveras med persiljestuvad potatis samt rödbetor vegetariskt
Risotto med zuchinni, soltorkade tomater, champinjoner, riven ost och ruccola
Dagens eko musslor
Med pommes och majo
Stockholm
new york
Vår variant av gatuköksburgaren med 120 gram svenskt nötkött, tomat, sallad, ost, bastard originaldressing och rödlök.
Stockholm , Hägersten-Liljeholmen
new york
Vår variant av gatuköksburgaren med 120 gram svenskt nötkött, tomat, sallad, ost, bastard originaldressing och rödlök.
Stockholm
new york
Vår variant av gatuköksburgaren med 120 gram svenskt nötkött, tomat, sallad, ost, bastard originaldressing och rödlök.
Stockholm
dagens fisk 175 kr
Salladskål, romesco, mandel, broccoli, brynt smör köttfärslimpa 175 kr
Lingon, pressgurka, potatispuré, gräddsås
Bromma , Bromma
new york
Vår variant av gatuköksburgaren med 120 gram svenskt nötkött, tomat, sallad, ost, bastard originaldressing och rödlök.
Bromma , Bromma
biff rydberg med äggula, pepparrot, dijonsenapscrème
Pocherad rödspättafilé med smörsås och potatis
Rödbetsfalafel med gratinerad getost och pinjenötter
Dagens varma grönsak: blomkål (ingår i alla rätter)
Varje torsdag har vi pannkaksbuffé med vår egen hallonsylt som dessert!
Fråga personalen om allergier och ursprung