10/5 pannbiff med svampsås, svartvinbärsgelé, pressgurka och örtstekt potatis
Örtsteka kycklinglårfiléer med spenatsås, honungsglaserade morötter och basmatiris
Vegetarisk rotfruktslasagne med béchamelsås och hyvlad parmesan
11/5 lammrostbiff med pepparsky, ostgratinerad tomat och potatisgratäng
Mandelpanerad torskfilé med skagenröra, syrlig spenatsallad och kokt potatis
Vegetariska enchiladas med avokadokräm, tomatsalsa och bondsallad
12/5 kycklingschnitzel med rödvinssås, dragonkräm, haricots verts och bakad klyftpotatis
Laxwallenbergare med vitvinssås, gröna ärtor och potatispuré
Vegetarisk spenat & ricottafylld tortellini med ädelostsås, friterad blomkål, parmesan
13/5 steak minute, ryggbiff med bearnaise, tomat & mangosalsa och pommes frites
Örtstekt kummelfilé med tartarsås, syrlig gurk & rädissallad och kokt potatis
Vegetarisk schnitzel med grönpepparsås, gröna ärtor och stekt potatis
14/5 midsommarafton, lunchstängt öppet för à la carte från 12.00
Veckans sallader
Italiensksallad, buffelmozzarella, prusciutto, soltorkade tomater och pestorisoni
Räksallad, handskalade räkor, avokado, kokt ägg, dillkräm och säsongens grönsaker
Chevré sallad, gratinerad