Chapter’s


Lunchmeny vecka 47

Måndag

18/11 köttfärslimpa med grönpepparsås, rårörda lingon, saltgurka och kokt potatis
Krämig kycklinggryta med sweetchili, vitlöksrostad broccoli och basmatiris
Vegetariskt schnitzel med grönpepparsås, broccoli och klyftpotatis

Tisdag

19/11 fläskfilé oscar med skysås, bearnaise, baconlindad sparris, handskalade räkor och rostad klyftpotatis
Bohuslänsk fiskgryta med saffran, torsk, lax, morötter, purjolök och kokt potatis
Vegetarisk halloumistroganoff med basmatiris, saltgurka och yoghurtkräm

Onsdag

20/11 schnitzel med rödvinssås, dragonkräm, vitlöksstekta haricots verts och råstekt potatis
Laxwallenbergare med dillsås, citronslungade juliennegrönsaker och potatispuré
Vegetariska grönsaksfyllda enchiladas med mozzarella, guacamole, jalapenokräm och bondsallad

Torsdag

21/11 slottsstek med gräddsås, vinbärsgelé, rostad morot, pressgurka och kokt potatis
Panerad rödspättafilé med dansk remouladsås, gröna ärtor och potatispuré
Vegetarisk saffransrisotto med grillade grönsaker, rostade valnötter och parmesan

Fredag

22/11 grillad entrecôte med rödvinssky, chilibearnaise, tomat & mangosalsa och pommes frites
Mandelbakad laxfilé med romsås, smörslungad sparris och potatiskrotter
Vegetariskt, ricotta & spenatfylld tortellini med champinjoner, confiterade cocktailtomater parmesansås
Veckans sallader
Caesarsallad,



Information och kontaktuppgifter

Top