Chapter’s

Lunchmeny Vecka 21

Måndag

19/5 viltfärsbiffar med pepparsås, svartvinbärsgelé, pressgurka och örtstekt potatis

Krämig kycklingcurrygryta med paprika, morot, babyspenat och basmatiris

Vegetarisk spagetti bolognese på vegofärs, linguine och parmesanost

Tisdag

20/5 fläskfilémedaljonger med coqnacsås, vitlöksslungade grönsaker och råstekt potatis

Rödspättafilé med gräslökssås, handskalade räkor och kokt mandelpotatis

Vegetariskt, panerad halloumi med quinoasallad, tzatziki och paprikaröra

Onsdag

21/5 schnitzel cordon bleu med rödvinssky, tryffelkräm, haricots verts och rostad kulpotatis

Laxwallenbergare med krämig spenatsås, gröna ärtor och potatispuré

Vegetarisk schnitzel med pepparsås, haricots verts och råstekt potatis

Torsdag

22/5 wallenbergare med brynt kryddsmör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatispuré

Mandelpanerad torskfilé med hummersås, dill & honungsslungade rotfrukter och kokt amandine potatis

Vegetariska falafel med tahinisås, avokadokräm, syrlig bondsallad och saffransris

Fredag

23/5 cajunsotad flankstek med skysås, bearnaise tomat & mangosallad och pommes frites

Örtbakad laxfilé med citronsås, marinerade räkor, dillstek savoykål och potatiskroketter

Vegetarisk svamprisotto med smörstekt sparris, rostade valnötter och parmesan

Veckans sallader

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Chapter’s?

Gävlegatan 22

Telefonnummer

08-556 001 20