13/1 viltfärsbiffar med svampsås, rårörda lingon, saltgurka och kokt potatis
Örtbakade kycklinglårfiléer med sweetchilisås, rostad blomkål och basmatiris
Vegetarisk pasta bolognese på soyafärs med linguine och parmesanost
14/1 helstekt fläskfilé, rödvinssås, honungsrostade rotfrukter och krämig potatisgratäng
Bohusländsk fiskgryta med torsk, lax, saffran, morot, fänkål och kokt potatis
Vegetarisk svamprisotto med rostade valnötter, sparris och confiterade babytomater
15/1 kycklingschnitzel, grönpepparsås, vitlöksslungad haricots verts och friterad kulpotatis
Smörstekt strömming med brynt dillsmör, citron, rårörda lingon och potatispuré
Vegetarisk grönsaksschnitzel med grönpepparsås, broccoli och friterad kulpotatis
16/1 skomakarlåda, biffstek med rödvinssky, sidfläsk, purjolök och potatispuré
Panerad kummelfilé med dansk remouladsås, gröna ärtor och dillkokt potatis
Vegetariska rotfruktslasagne med béchamelsås och ruccolasallad
17/1 pepparbakad flankstek med skysås, bearnaise, tomat & löksallad och pommes frites
Citronbakad lax med romkräm, sesamstekt savoykål och potatiskroketter
Pankopanerad halloumi med pestorossostuvad tagliatelle och ruccola
Veckans sallader
Laxsallad, örtbakad laxfilé