Chapter’s

Lunchmeny Vecka 3

Måndag

13/1 viltfärsbiffar med svampsås, rårörda lingon, saltgurka och kokt potatis

Örtbakade kycklinglårfiléer med sweetchilisås, rostad blomkål och basmatiris

Vegetarisk pasta bolognese på soyafärs med linguine och parmesanost

Tisdag

14/1 helstekt fläskfilé, rödvinssås, honungsrostade rotfrukter och krämig potatisgratäng

Bohusländsk fiskgryta med torsk, lax, saffran, morot, fänkål och kokt potatis

Vegetarisk svamprisotto med rostade valnötter, sparris och confiterade babytomater

Onsdag

15/1 kycklingschnitzel, grönpepparsås, vitlöksslungad haricots verts och friterad kulpotatis

Smörstekt strömming med brynt dillsmör, citron, rårörda lingon och potatispuré

Vegetarisk grönsaksschnitzel med grönpepparsås, broccoli och friterad kulpotatis

Torsdag

16/1 skomakarlåda, biffstek med rödvinssky, sidfläsk, purjolök och potatispuré

Panerad kummelfilé med dansk remouladsås, gröna ärtor och dillkokt potatis

Vegetariska rotfruktslasagne med béchamelsås och ruccolasallad

Fredag

17/1 pepparbakad flankstek med skysås, bearnaise, tomat & löksallad och pommes frites

Citronbakad lax med romkräm, sesamstekt savoykål och potatiskroketter

Pankopanerad halloumi med pestorossostuvad tagliatelle och ruccola

Veckans sallader

Laxsallad, örtbakad laxfilé

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Chapter’s?

Gävlegatan 22

Telefonnummer

08-556 001 20