19/5 viltfärsbiffar med pepparsås, svartvinbärsgelé, pressgurka och örtstekt potatis
Krämig kycklingcurrygryta med paprika, morot, babyspenat och basmatiris
Vegetarisk spagetti bolognese på vegofärs, linguine och parmesanost
20/5 fläskfilémedaljonger med coqnacsås, vitlöksslungade grönsaker och råstekt potatis
Rödspättafilé med gräslökssås, handskalade räkor och kokt mandelpotatis
Vegetariskt, panerad halloumi med quinoasallad, tzatziki och paprikaröra
21/5 schnitzel cordon bleu med rödvinssky, tryffelkräm, haricots verts och rostad kulpotatis
Laxwallenbergare med krämig spenatsås, gröna ärtor och potatispuré
Vegetarisk schnitzel med pepparsås, haricots verts och råstekt potatis
22/5 wallenbergare med brynt kryddsmör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatispuré
Mandelpanerad torskfilé med hummersås, dill & honungsslungade rotfrukter och kokt amandine potatis
Vegetariska falafel med tahinisås, avokadokräm, syrlig bondsallad och saffransris
23/5 cajunsotad flankstek med skysås, bearnaise tomat & mangosallad och pommes frites
Örtbakad laxfilé med citronsås, marinerade räkor, dillstek savoykål och potatiskroketter
Vegetarisk svamprisotto med smörstekt sparris, rostade valnötter och parmesan
Veckans sallader