Restaurang Hörnet


Lunchmeny vecka 30

Måndag

Ugnsbakad kycklingfile serveras med rosepepparsås samt stekt potatis
Stekt fiskfile serveras med citronsås samt kokt potatis

Tisdag

Stekt fläsk med löksås, bruna bönor, kokt potatis, raggmunk och lingonsylt
Spansk paella med lax och skaldjur serveras med saffransaioli

Onsdag

Pannbiff serveras med lökskysås samt stekt potatis och inlagd gurka
Stekt makrill med gräddstuvad spenat samt kokt potatis
Paj med vaniljvisp

Torsdag

Oxbringa serveras med rotmos samt pepparotssås
Ungersk gulaschsoppa med gräddfil
Ärtsoppa serveras med korv, fläsk samt pannkaka sylt och grädde
Friterad fiskfile serveras med kokt potatis och remouladsås

Fredag

Snitsel cordon bleu serveras med rödvinssås, gröna ärtor samt stekt potatis
Pestobakad laxfile serveras med marinerade grönsaker på salladsbädd samt balsamicoreduktion och honung
Paj med vaniljvisp



Information och kontaktuppgifter

Top