Restaurang Karl


Lunchmeny vecka 16

Måndag

Alternativ 1:
Köttbullar med mos, gräddsås & lingonsylt ( )
Alternativ 2:
Pestobakad fisk med kokt potatis & kall citronsås (ä) vegetarisk:
Vegofärs med pasta (g) sallad:
Ost och skinksallad med rhode island (l ä)

Tisdag

Alternativ 1:
Isterband med dillstuvad potatis & rödbetor ( )
Alternativ 2:
Oxbringa med pepparrotssås & kokt potatis ( ) vegetarisk:
Thaigryta med ris ( ) sallad:
Tonfisksallad med rhode island (ä)

Onsdag

Alternativ 1:
Kalops med kokt potatis & rödbetor ( )
Alternativ 2:
Stekt strömming med potatismos, skirat smör & ärtor (g ä) vegetarisk:
Vegofärs med pasta (g) sallad:
Ost och baconsallad med dressing (l ä)

Torsdag

Alternativ 1:
Pytt i panna med rödbetor & stekt ägg (g ä)
Alternativ 2:
Gulaschsoppa med crème fraiche (l) vegetarisk:
Thaigryta med ris ( ) sallad:
Kycklingsallad med currydressing (ä)

Fredag

Alternativ 1:
Pepparstekt kotlettrad med råstekt potatis & rödvinssås, ( )
Alternativ 2:
Sprödbakad sejfilé med kokt potatis & tartarsås (g ä) vegetarisk:
Spenatsoppa med ägg (ä) sallad:
Rökt skinka med potatissallad & pepparrotssås (ä) sallad:
Vi har



Information och kontaktuppgifter

Top