Restaurang Karl


Lunchmeny vecka 22

Måndag

Alternativ 1:
Stuvad pytt i panna, gräddsås, ägg, rödbetor . (ä g)
Alternativ 2:
Stekt chorizo, mos, senap, gurkmejornas. (ä) vegetarisk:
Falafel med couscous och grönsaker, vitlökssås. (g ä) sallad:
Ost och skinksallad, dressing. (l ä)

Tisdag

Alternativ 1:
Stekt fläsk, raggmunkar, lingonsylt. (ä g)
Alternativ 2:
Mandelfisk, potatis, dillmajonnäs. (g ä) vegetarisk:
Sojastrips tikka masala med ris. (g) sallad:
Räksallad, rhode island dressing. (ä)

Onsdag

Alternativ 1:
Kålpudding, potatis, gräddsås, lingonsylt. (ä)
Alternativ 2:
Fisk med räkor, potatis, vitvinssås. ( ) vegetarisk:
Falafel med couscous och grönsaker, vitlökssås. (g ä) sallad:
Kyckling med pasta och curry dressing. (l g)

Torsdag

Alternativ 1:
Gulaschgryta, mos, crème fraiche. (l)
Alternativ 2:
Havets wallenbergare, mos, skirat smör, ärtor. (g) vegetarisk:
Sojastrips tikka masala med ris. (g) sallad:
Tonfisksallad, dressing. (ä)

Fredag

Alternativ 1:
Kycklingschnitzel, stekt potatis, bearnaisesås. haricotsverts (g ä)
Alternativ 2:
Fläskkotlett, stekt potatis, bearnaisesås. (ä) vegetarisk:
Falafel med couscous och grönsaker, vitlökssås. (g ä) sallad:
Pokebowlsallad med ris, varmrökt lax. wasabisås. (ä)



Information och kontaktuppgifter

Top