Restaurang Karl


Lunchmeny vecka 47

Måndag

Alternativ 1:
Köttbullar med potatismos, gräddsås & lingonsylt (f)
Alternativ 2:
Krispbakad hokifile med örtaioli & kokt potatis (g ä) vegetarisk:
Falafel med stekt ris & sweet chiliyoghurt (l) sallad:
Ost och skinksallad (f l ä)

Tisdag

Alternativ 1:
Sweet chili och honungsmarinerad kyckling med wokgrönsaker, ris
& vitlökssås ( )
Alternativ 2:
Gulaschgryta med ris & crème fraiche (l) vegetarisk:
Rödbetsbiffar med kokt potatis & pepparrotscreme (ä) sallad:
Köttbullssallad (f ä)

Onsdag

Alternativ 1:
Fläsknoissette med örter & vitlök, cognac och svampsås. serveras med potatismos ( )
Alternativ 2:
Sprödbakad torskfilé med kokt potatis, citron & dillaioli (g ä) vegetarisk:
Falafel med stekt ris & sweet chiliyoghurt (ä) sallad:
Tonfisk med ägg, oliver & dressing (ä)

Torsdag

Alternativ 1:
Oxbringa med rotmos, senap & pepparrotssås ( )
Alternativ 2:
Kycklingsoppa med pasta (g) vegetarisk:
Rödbetsbiffar med kokt potatis & pepparrots crème (ä) sallad:
Kyckling kebabsallad med vitlöksdressing (ä)

Fredag

Alternativ 1:
Fläskfilé med rödvinssås, bearnaisesås & stekt potatis (f ä)
Alternativ 2:
Pocherad kapkummel med kokt potatis, räkor, vitvin & dillsås ( ) vegetarisk:
Schnitzel med stekt potatis & bearnaisesås (ä) sallad:
Pastasallad med kyckling (g ä)
Till dagens lunch ingår alltid



Information och kontaktuppgifter

Top