Restaurang Hanö


Lunchmeny vecka 5

Måndag

1. stekt fläsk med raggmunkar och lingon
2. fylld kycklingfilé(zucchini/ost), pommes och bea (ff)
3. gulasch gryta med ris (ff)
4. efterrätt: blåbärspaj/äppelpaj med vaniljsås

Tisdag

1.husets fish and chips (ff)
2.Gyros på fläsk och kyckling med tillbehör (ff)
3.Ärtsoppa med tillbehör(ff)
4.Efterrätt: pannkakor med sylt och grädde

Onsdag

1. wallenbergare (kalvfärs),med potatismos, gräddsås och lingon
2. bbq marinerad kycklingklubbor med klyftpotatis och bea (ff)
3. biff bourgogne med koktpotatis eller ris (ff)
4.Efterrätt: pannkakor med sylt och grädde

Torsdag

1. dansk fläskstek med stektpotatis, skysås, och rödkål
2. kyckling schnitzel med pommes och bea (ff)
3. hamburgare med tillbehör(ff)
4.Efterrätt: pannkakor med sylt och grädde

Fredag

1. plommonspäckad karré med kokt potatis, gräddsås och lingon
2. kycklingspätt med currysås och ris (ff)
3. husets lasagne (ff)
Ändringar kan förekomma
Varmt välkomna



Information och kontaktuppgifter

Top