Chapter’s


Lunchmeny vecka 21

Måndag

20/5 hjortfärslimpa med örtgräddsås, svartvinbärsgelé, pressgurka och kokt potatis
Krämig kycklinggryta med curry, paprika, champinjoner och basmatiris
Vegetariska vegofärsbullar med gräddsås, saltgurka och potatispuré

Tisdag

21/5 filé oscar, kalvfilé med choronsås, baconlindad sparris och friterade potatisslantar
Smörstekt strömming med gubbröra, rårörda lingon och potatispuré
Vegetarisk nasigoreng, stekt ris med curry, grönsaker, stekt ägg och chiliaioli

Onsdag

22/5 schnitzel med rödvinssky, dragonkräm, gröna ärtor och vitlöksrostad kulpotatis
Laxwallenbergare med brynt smör, dillslungade julienne grönsaker och potatispuré
Vegetariska vårrullar med chiliwokade grönsaker, aioli och basmatiris

Torsdag

23/5 wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatispuré
Pankopanerad torskfilé med remouladsås, syrlig ärtsallad och kokt potatis
Vegetariska kikärtsbiffar med tahinisås, paprikaröra, bondsallad och bulgur

Fredag

24/5 pepparbakad flankstek med skysås, bearnaise, tomat & löksallad och pommes frites
Sesamstekt laxfilé med romsås, smörstekt sparris och potatiskroketter
Vegetarisk rotfruktslasagne med béchamelsås och hyvlad parmesan
Veckans sallader
Laxsallad, örtbakad lax



Information och kontaktuppgifter

Top