Chapter’s


Lunchmeny vecka 9

Måndag

26/2 hjortfärslimpa med örtgräddsås, svartvinbärsgelé, pressgurka och kokt potatis
Krämig kycklinggryta med curry, paprika, champinjoner och basmatiris
Vegetariska vegofärsbullar med gräddsås, saltgurka och potatispuré

Tisdag

27/2 fläskfilémedaljonger med champinjonsås, honungsrostade rotfrukter och kulpotatis
Bouillabaisse fiskgryta med torsk, lax, saffran, blåmusslor och citrusaioli
Vegetarisk nasigoreng, stekt ris med curry, grönsaker, stekt ägg och chilimajo

Onsdag

28/2 kalvschnitzel med grönpepparsås, gröna ärtor och råstekt potatis
Laxwallenbergare med brynt citronsmör, dillslungade juliennegrönsaker och potatispuré
Vegetariska vårrullar med chiliwokade grönsaker, aioli och basmatiris

Torsdag

29/2 skomakarlåda, biffstek med skysås, sidfläsk, purjolök och potatispuré
Pankopanerad torskfilé med remouladsås, syrlig ärtsallad och kokt potatis
Vegetariska kikärtsbiffar med tahinisås, paprikaröra, bondsallad och bulgur

Fredag

1/3 pepparbakad flankstek med skysås, bearnaise, tomat & löksallad och pommes frites
Sesamstekt laxfilé med romsås, smörslungad savojkål och potatiskroketter
Vegetarisk rotfruktslasagne med béchamelsås och hyvlad parmesan
Veckans sallader
Caesarsallad,



Information och kontaktuppgifter

Top