Chapter’s


Lunchmeny vecka 45

Måndag

4/11 köttfärslimpa med örtgräddsås, rårörda lingon, pressgurka och kokt potatis
Krämig kycklinggryta med curry, paprika, broccoli, rostade jordnötter och basmatiris
Vegetariska pannbiffar på soyafärs med gräddsås, lingon, saltgurka och potatispuré

Tisdag

5/11 biffstek med pepparsky, café de paris smör, honungsglaserade rotfrukter
Och friterade potatisslantar
Örtstekt koljafilé med vitvinssås, gröna ärtor och kokt potatis
Vegetarisk nasigoreng, stekt ris med curry, grönsaker, stekt ägg och chiliaioli

Onsdag

6/11 schnitzel med grönpepparsås, vitlöksslungade haricots verts, vitlöksrostad kulpotatis
Havsbiffar med spenatsås, dillslungade juliennegrönsaker och potatispuré
Vegetariskt, panerad halloumi med tomatslungad pasta linguine och smörstekt sparris

Torsdag

7/11 kalvstek med svampsås, svartvinbärsgelé, timjanstekta grönsaker och råstekt potatis
Panerad rödspättafilé med remouladsås, syrlig ärtsallad och kokt mandelpotatis
Vegetariska vårrullar med sesamwokade grönsaker, sriracha aioli och basmatiris

Fredag

8/11 grillad entrecôte med rödvinssky, bearnaise, tomat & löksallad och pommes frites
Citronbakad laxfilé med sandefjordsås, smörstekt sparris och potatiskroketter
Vegetarisk rotfruktslasagne med béchamelsås och hyvlad parmesan
Veckans sallader
Caesarsallad, grillad kycklingfilé, bacon, brödkrutonger, grönsallad



Information och kontaktuppgifter

Top