Chapter’s


Lunchmeny vecka 23

Måndag

5/6 köttfärslimpa med champinjonsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré
Stekt gösfilé med hummersås, honungsglaserade morötter och kokt potatis
Vegetariskt, gratinerad & vegofärsfylld aubergine med basmatiris och tzatziki

Tisdag

6/4 nationaldagen ingen lunchservering , öppet för ala carte från kl 13:00!

Onsdag

7/6 schnitzel cordon bleu, ost & skinkfylld schnitzel med rödvinssås, dragonkräm,
Vitlöksstekta grönsaker och råstekt potatis
Laxwallenbergare med brynt smör, citronslungade juliennegrönsaker och potatispuré
Vegetarisk ostfylld tortellini i krämig spenatsås med confiterade cocktailtomater och smörstekt sparris

Torsdag

8/6 wallenbergare med skirat smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatispuré
Pankopanerad flundra med skagenröra, dillslungad broccoli och kokt potatis
Vegetarisk halloumistroganoff med yoghurtkräm, pickladrödlök, saltgurka och basmatiris

Fredag

9/6 cajunsotad flankstek med chilibearnaise, tomat & mangosalsa och pommes frites
Mandelbakad laxfilé med dillkräm, syrlig spenatsallad och hasselbackspotatis
Vegetarisk nasigoreng med stekt ägg, curry, chili, och srirachaaioli
Veckans sallader
Rostbiffsallad, långbakad



Information och kontaktuppgifter

Top