Chapter’s


Lunchmeny vecka 13

Måndag

25/3 baconlindad kalvfärslimpa med gräddsås, rårörda lingon, saltgurka och potatispuré
Sydfransk fiskgryta med saffran, torsk, handskalade räkor, vitlökskräm och kokt potatis
Vegetariska falafel med tahinisås, avokadokräm, syrlig bondsallad och basmatiris

Tisdag

26/3 krämig biffstroganoff med saltgurka och basmatiris
Panerad flundra med tartarsås, gröna ärtor och potatispuré
Pasta carbonara, sidfläsk, äggula, grädde, linguine och parmesan
Vegetarisk svamprisotto med smörstekt sparris, confiterade babytomater och parmesan

Onsdag

27/3 schnitzel cordon bleu med rödvinssky, dragonkräm, haricots verts och råstekt potatis
Laxwallenbergare med spenatsås, dillslungade juliennegrönsaker och potatispuré
Vegetarisk västerbottenostpaj med potatis & purjolökssoppa

Torsdag

28/3 ingen lunchservering, öppet för ala carte & barservering från 13:00

Fredag

29/3 stängt veckans sallader
Caesarsallad, grillad kycklingfilé, caesardressing, bacon, brödkrutonger och grönsallad
Vegetarisk caesarsallad, örtstekt halloumi, caesardressing, brödkrutonger och säsongens grönsaker
Räksallad, handskalade räkor med kokt ägg, dillkräm och



Information och kontaktuppgifter

Top