Restaurang Balder


Lunchmeny vecka 17

Måndag

Falafels med tzatziki & ris.
Viltkyckling med vinbär & timjan.
Stekt strömming med potatismos & lingonsylt.

Tisdag

Vegetarisk tikka masala.
Stekt fläsk med hemgjorda raggmunkar, löksås & bruna bönor.
Fiskgratäng med fänkål & räkor.

Onsdag

Auberginschnitzel med tryffelbearnaise.
Nattbakad karré med råstekt potatis & pepparsås.
Pasta med kyckling, ramslök, citron & grädde.

Torsdag

Ärtsoppa med pannkakor.
Spenatsoppa medägghalvor samt pannkakor.
Mannerströms falukorv med potatismos.

Fredag

Brunch till lunch.
Röd restaurang – kaffe, smörgåsar, dryck, m t 07.30 16.00. f 07.30 15.30
Lunch röd restaurang kl 11.00 14.00



Information och kontaktuppgifter

Top