Anderssons


Lunchmeny vecka 16

Måndag

Köttbullar med gräddsås, potatismos, pressgurka och lingon
Rimmad fiskfilé med ägg och ramslökssås serveras med potatis och morot
Veckans veg: potatis & palsternackssoppa med stekta kantareller och rostad hasselnöt

Tisdag

Fläsk med raggmunk eller med potatis, löksås alt. brunabönor
Panerad fiskfilé serveras med stuvad spetskål, skirat smör och potatis
Ugnsbakad falukorv med äpplen och lök serveras med potatismos
Veckans veg: potatis & palsternackssoppa med stekta kantareller och rostad hasselnöt

Onsdag

Schnitzel med klyftpotatis, ärtor, sky samt kryddsmör
Pocherad fiskfilé med bakad purjolök & potatis och sås på musslor & tångrom
Veckans veg: potatis & palsternackssoppa med stekta kantareller och rostad hasselnöt

Torsdag

Ärtsoppa med bog (pannkakor ingår till alla dagensrätter)
Krispig kyckling med fransk potatissallad och chimichurrimajonäs
Ost och örtstekt fiskfilé med paprikasås, potatis och syrlig tomat& gurksallad
Veckans veg: potatis & palsternackssoppa med stekta kantareller och rostad hasselnöt

Fredag

Slottsstek med syrade äpplen& timjan, gräddsky, potatis i ugn och gelé
Fiskhamburgare smaksatt med citron, dill och jalapeño serveras med krämig kålsallad och rostad potatis
Veckans veg: potatis & palsternackssoppa med stekta kantareller och rostad hasselnöt
Till din måltid ingår vår



Information och kontaktuppgifter

Top