Anderssons


Lunchmeny vecka 8

Måndag

Fläskytterfilé serveras med rostad timjanpotatis, gräddsky och gelé
Stekta fiskbollar serveras med potatismos och dillsås
Halloumipytt serveras med senapscremé

Tisdag

Stekt fläsk serveras med raggmunk och rårörda lingon, eller löksås och kokt potatis eller brunabönor
Chevréöverbakad fiskfilé serveras med risotto och balsamicosky
Dillkött serveras med kokt potatis och morot
Raggmunk serveras med ugnsbakad blomkål brynt svamp och skirat smör

Onsdag

Köttfylld burrito serveras med syrad rödlök, ris och vitlöksyoghurt
Panerad fisk serveras med ärtcremé, brynt smör, råstekt blomkål och kokt potatis
Grönsaksfylld burrito serveras med syrad rödlök, ris och vitlöksyoghurt

Torsdag

Ärtsoppa med bog (pannkakor ingår till alla dagens rätter)
Pestobakad fiskfilé serveras med vitvinssås, kokt potatis och stekta grönsaker
Pasta med fläskkött, svamp, paprika i krämig pepparsås
Pasta med broccoli, svamp, paprika i krämig pepparsås

Fredag

Viltfärsbiff serveras med cognacsås, stekt potatis och savojkål
Krämig fisk och skaldjurssoppa serveras med aioli och vitlöksbröd
Pasta med pesto och grönsaker fredagspåse
Beställ en fredags påse för 119: (förbeställning senast torsdag)
2 sorters



Information och kontaktuppgifter

Top