Anderssons


Lunchmeny vecka 47

Måndag

Wallenbergare med potatismos med purjolök, brynt smör, ärtor och lingon
Smörstekt råraka med laxröra, trattkantareller och friterad grönkål

Tisdag

Fläsk med raggmunk eller fläsk med potatis, löksås alt bruna bönor
Fiskfärsbiff med vitvinssås, räkor, spenatslungad purjolök och potatis
Köttfärsfyllda enchiladas, rostad potatis, syrade grönsaker, aioli och ajvar

Onsdag

Viltskavsgryta med enbär, kantareller samt potatismos och cognacslingon
Fish n´chipsburgare med picklesmajonnäs och ärtaioli

Torsdag

Ärtsoppa med bog (pannkakor ingår till alla dagens rätter)
Fiskfilé med ägg& persiljesås, potatis och morot
Stuvad pytt i panna med ägg och rödbetor

Fredag

Schnitzel med skysås, friterad potatis, ost, persilja kapriscréme
Nötöverbakad fiskfilé med variation på höstens kål samt dillsås och potatis fredagskassen:
Fläskfilé med pepparsås, potatisgratäng samt baconlindad haricoverts



Information och kontaktuppgifter

Top