Ubåtshallen Restaurang & Catering

Lunchmeny Vecka 50

Måndag

det gröna:

Bibimbap – kryddig sojafärs, japanskt ris, sesammarinerad gurka, böngroddar, gröna blad, ingefärspicklad morot, salladslök, chilimajonnäs och stekt ägg husman:

Småländska isterband från åkes chark med dillstuvad potatis, picklade rödbetor och senap internationell:

Bibimbap – kryddig nötfärs, japanskt ris, sesammarinerad gurka, böngroddar, gröna blad, ingefärspicklad morot, salladslök, chilimajonnäs och stekt ägg

Tisdag

det gröna:

Gnocchi med krämig svamp och tryffelsås, spenat med grana padano husman:

Ubåtshallens fiskgryta med potatis, sejfilé, räkor och aioli internationell:

Nattbakad fläsksida med nudlar i misobuljong, sojamarinerat krämigt ägg, salladslök, pak choi, chiliolja och sesam

Onsdag

det gröna:

Okonomiyaki – japansk vitkålspannkaka toppad med salladslök, syrliga grönsaker, majonnäs och okonomiyakisås husman:

Pannbiff med potatis, gräddsås, pressgurka och rårörda lingon internationell:

Biff stroganoff med basmatiris, champinjoner, yoghurt och saltgurka

Torsdag

det gröna:

Pokébowl med sesam marinerad tofu, sushiris, wakame, picklad rödlök, böngroddar, vårlök, avokado, sojabönor och chilimajonnäs husman:

Hjortfärsbiffar med rostade rotfrukter, svampsås och rårörda skogsbär internationell:

Sticky pork på pluma med jasminris, chili, ingefära, salladslök och ostronsås

Fredag

det gröna:

Smörstekta kroppkakor – fylld med champinjon med serveras med svampar, brynt smör och lingon husman:

Örtbakad kotlett med potatisgratäng, morot, grönkål och örtsky internationell:

Lasagne bolognese på nötfärs med ruccola, tomat sallad och rostade fröer

På fredagar bjuder vi på något sött efter maten

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Ubåtshallen Restaurang & Catering?

Lilla Varvsgatan 47

Telefonnummer