Ubåtshallen Restaurang & Catering

Lunchmeny Vecka 34

Måndag

det gröna:

Bibimbap – kryddig sojafärs, japanskt ris, sesammarinerad gurka, böngroddar, gröna blad, ingefärspicklad morot, salladslök, chilimajonnäs och stekt ägg husman:

Småländska isterband från åkes chark med dillstuvad potatis, picklade rödbetor och senap internationell:

Bibimbap – kryddig nötfärs, japanskt ris, sesammarinerad gurka, böngroddar, gröna blad, ingefärspicklad morot, salladslök, chilimajonnäs och stekt ägg

Tisdag

det gröna:

Krämigt matvete med belugalinser, rostade morötter, fänkål, grönkål och kryddkrasse husman:

Fish and chips – beerbatterd sejfilé med pommes frites, mushy peas och tartarsås internationell:

Bang bang kyckling – bankad kycklingfilé med i asiatisk dressing, sesam, salladslök, gurka serveras med jasminris och chiliolja

Onsdag

det gröna:

Okonomiyaki – japansk vitkålspannkaka toppad med salladslök, syrliga grönsaker, majonnäs och okonomiyakisås husman:

Honungs och pepparstekt kotlett med rostade rotfrukter, krämig pepparsås och svart vinbärsgelé internationell:

Cevapcici med kajmak, silverlök, gröna blad, rostad potatis, ajvar och pitabröd

Torsdag

det gröna:

Rostad zucchini med hummus, fetaost, små tomater, ruccola och gremolata husman:

Köttfärslimpa med örtigt potatis och palsternacksstomp, svampsås och lingon internationell:

Korean fried chicken med jasminris, syrlig morotssallad, böngroddar och hoisinsås

Fredag

det gröna:

Morot och halloumibiff med rostade rödbetor, rotfrukter och örtkräm husman:

Pankopanerad schnitzel med rostad potatis, syrlig lök, krispiga blad och kallrörd bearnaise internationell:

Sticky pork på pluma med basmatiris, chili, ingefära, salladslök och ostronsås

På fredagar bjuder vi på något sött efter maten

Veckans sallad:

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Ubåtshallen Restaurang & Catering?

Lilla Varvsgatan 47

Telefonnummer