Ubåtshallen Restaurang & Catering

Lunchmeny Vecka 52

Måndag

det gröna:

Indisk dahl med basmatiris och naantabröd husman:

Kålpudding med potatis, sirapskål, gräddsås och rårörda lingon internationell:

Butter masala chicken med basmatiris, lime och myntayoghurt och papadums

Tisdag

det gröna:

Morot och halloumibiff med quinoasallad och örtkräm husman:

Smörstekta raggmunkar med stekt fläsk, råkostsallad och rårörda lingon internationell:

Mustig gulasch gryta på högrev med basmatiris, paprika, saltgurka, yoghurt och persilja

Onsdag

det gröna:

Chili sin carne med bönor, creme fraiche och nachochips husman:

Plommonspäckad fläskkarré med potatis, gräddsås, pressgurka och svart vinbärsgelé internationell:

Jerkkryddat kycklingbröst med rostad sötpotatis och morot, majs och chipotle salsa, salladslök och limeyoghurt

Torsdag

det gröna:

Saffransrisotto med bakad fänkål, gremolata och krispig grönkål husman:

Wallenbergare med potatismos, gröna ärtor, rårörda lingon och brynt smör internationell:

Pad krapow – jasminris, fläskfärs, bambuskott, thaibasilika, thai chili, syrlig mangosallad och stekt ägg

Fredag

det gröna:

Rostad rotselleri med linser, kål, brynt smör, hasselnötter och lingoncrème husman:

Kanelglacerade revben med potatis och palsternacksmos, rostad palsternacka och grönkål husman:

Älgfärsbiffar med rostade rotfrukter, svampsås och rårörda skogsbär

På fredagar bjuder vi på något sött efter maten

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Ubåtshallen Restaurang & Catering?

Lilla Varvsgatan 47

Telefonnummer