Ubåtshallen Restaurang & Catering

Lunchmeny Vecka 3

Måndag

det gröna:

Bibimbap – kryddig sojafärs, japanskt ris, sesammarinerad gurka, böngroddar, gröna blad, ingefärspicklad morot, salladslök, chilimajonnäs och stekt ägg husman:

Småländska isterband från åkes chark med dillstuvad potatis, picklade rödbetor och senap internationell:

Bibimbap – kryddig nötfärs, japanskt ris, sesammarinerad gurka, böngroddar, gröna blad, ingefärspicklad morot, salladslök, chilimajonnäs och stekt ägg

Tisdag

det gröna:

Fried rice med wokade grönsaker, chilimajonnäs, stekt ägg, sesam och koriander husman:

Panerad spätta med potatis, gröna ärtor, broccoli och äppelremoulad internationell:

Butter masala chicken med basmatiris, lime och myntayoghurt och papadums

Onsdag

det gröna:

Okonomiyaki – japansk vitkålspannkaka toppad med salladslök, syrliga grönsaker, majonnäs och okonomiyakisås husman:

Hjortfärsbiff med rostade rotfrukter, svampsås och lingon internationell:

Krämig kalkongryta med basmatiris, dragon, senap och citron

Torsdag

det gröna:

Gul currygryta med blomkål, gröna linser, kokos, rotfrukter, basmatiris och mynta husman:

Kalvköttbullar med potatis, gräddsås, pressgurka och rårörda lingon internationell:

Boeuf bourguignon med potatispuré, champinjoner, bacon, syrliga lökar och timjan

Fredag

det gröna:

Chili sin carne med bönor, creme fraiche och nachochips husman:

Pankopanerad schnitzel med rostad potatis, syrlig lök, krispig grönkål och kallrörd bearnaise internationell:

Ragu bolognese på högrev med tagliatelle, ruccola och grana padano (går att få med glutenfri pasta)

På fredagar bjuder vi på

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Ubåtshallen Restaurang & Catering?

Lilla Varvsgatan 47

Telefonnummer