Ubåtshallen Restaurang & Catering

Lunchmeny Vecka 43

Måndag

det gröna:

Gnocchi i krämig tomatsås, rostad paprika, zucchini och grana padano husman:

Pytt i panna med stekt ägg, senapskräm och inlagda rödbetor internationell:

Kyckling satay – kycklingbröst med jordnötssås, jasminris, syrlig morotssallad och jordnötter

Tisdag

det gröna:

Rostad spetskål med quinoa, rostade morötter, bakad rödlök, fetaost och kryddkrasse husman:

Panerad spätta med potatis, gröna ärtor, broccoli, spenat och äppelremoulad internationell:

Pad krapow – jasminris, fläskfärs, bambuskott, thaibasilika, thai chili, syrlig mangosallad och stekt ägg

Onsdag

det gröna:

Gul currygryta med rostad blomkål, belugalinser, kokos, rotfrukter, basmatiris och mynta husman:

Biff lindström med rostad potatis, saltgurka, kryddsmör och rödvinsås internationell:

Sticky pork på pluma med jasminris, chili, ingefära, salladslök och ostronsås

Torsdag

det gröna:

Morot och halloumi biff med rostade rotfrukter, grönkål och örtkräm husman:

Smörstekta raggmunkar med stekt fläsk, råkostsallad och rårörda lingon internationell:

Massaman curry med kyckling, jasminris, kokos, jordnötter och thaibasilika

Fredag

det gröna:

Fried rice med wokade grönsaker, chilimajonnäs, stekt ägg, sesam och koriander husman:

Wallenbergare med potatismos, gröna ärtor, rårörda lingon och brynt smör internationell:

Chiligryta på högrev med choklad, smörbönor, paprika, yoghurt och koriander, serveras med basmatiris

På fredagar bjuder vi

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Ubåtshallen Restaurang & Catering?

Lilla Varvsgatan 47

Telefonnummer