Ubåtshallen Restaurang & Catering

Lunchmeny Vecka 38

Måndag

det gröna:

Bibimbap – kryddig sojafärs, japanskt ris, sesammarinerad gurka, böngroddar, gröna blad, ingefärspicklad morot, salladslök, chilimajonnäs och stekt ägg husman:

Flygande jakob – kycklingbröstfilé, krämig tomatsås, bacon, ris, banan och jordnötter internationell:

Bibimbap – kryddig nötfärs, japanskt ris, sesammarinerad gurka, böngroddar, gröna blad, ingefärspicklad morot, salladslök, chilimajonnäs och stekt ägg

Tisdag

det gröna:

Gnocchi med krämig svamp och tryffelsås, spenat med grana padano husman:

Bbq glaserad nattbakad karré med krämig potatissallad, syrlig kålsallad och örter internationell:

Ubåtshallens fiskgryta med potatis, sejfilé, räkor och aioli

Onsdag

det gröna:

Kikärtsbiffar med couscoussallad och örtyoghurt husman:

Pannbiff på nötfärs med potatis, gräddsås, pressgurka och rårörda lingon internationell:

Moussaka på lammfärs med ruccola och fetaost

Torsdag

det gröna:

Okonomiyaki – japansk vitkålspannkaka toppad med salladslök, syrliga grönsaker, majonnäs och okonomiyakisås husman:

Nattbakat rimmat fläsklägg med rotmos, senapsfrön, kryddkrasse och krämig sky internationell:

Korean fried chicken med jasminris, syrlig morotssallad och hoisinsås

Fredag

det gröna:

Vegetarisk schnizel med rostad potatis, kryddsmör, variation på kål, kapris, silverlök och gräslökshollandaise husman:

Pankopanerad schnitzel med rostad potatis, kryddsmör, variation på kål, kapris, silverlök och gräslökshollandaise internationell:

Ragu bolognese på högrev med tagliatelle, ruccola och grana padano

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Ubåtshallen Restaurang & Catering?

Lilla Varvsgatan 47

Telefonnummer