The Public

Lunchmeny Vecka 4

Måndag

hemmagjord pyttipanna med rödbetor och stekt ägg

Kycklingfile med piquante pepparsås,picklad rödlök samt bulgur

Panerad fiskfile med räk rhode island och kokt potatis

Tisdag

stekt fläsk med raggmunk/bruna bönor/löksås och kokt potatis

Rödvinsbrässerad högrev med skogssvampsås,potatismos samt smörgåsgurka

Seafood gumbo från louisiana serveras med sötpotatisaioli och kokt potatis

Onsdag

wallenbergare med skirat smör,gröna ärtor,lingonsylt och potatismos

Bim bim bap på karre med wokade grönsaker,sötstark dip,stekt ägg,marinerade böngroddar samt risd

Fiskgratäng med hummersås,gröna ärtor och potatismos

Torsdag

ärtsoppa med pannkakor,grädde och syltp

Långbakad karre med äppelcidersås,honungsrostade rotfrukter samt klyftpotatis

Texas chili serveras med timjankräm,ris ,nachos samt löök och tomatsalsa

Vin ochsmörpocherad fiskfile med rödbetor,kapris och vårlök .serveras med pepparrotskräm och koktpotatis

Fredag

schnitzel med sky,dragonmajonnäs samt stekt potatis

Kycklinggratäng med bacon ,champinjoner och parmesan,serveras med ris

Fiskfile i gräslökssås med saffransbakad fänkål.serveras med chimmichhurrislungad potatis helglunch

Lördag 11:00 15:00

Information och kontaktuppgifter

Var ligger The Public?

Telefonnummer

08-768 75 70