The Public

Lunchmeny Vecka 21

Måndag

kyckling cordon bleu (panerad och fylld med skinka och ädelost)serveras med rödvinssky och stekt potatis

Korv stroganoff med ris

Panerad fiskfilé med skagenröra och kokt potatis

Tisdag

stekt fläsk med raggmunk/bruna bönor/löksås och kokt potatis

Långkokt grekisk högrevsgrta ’stifado’ serveras med krämig fetaostsallad och friterad klyftpotatis

Vin och smörbakad fiskfilé med kräftstjärtar,serveras med timjanaioli och kokt potatis

Onsdag

pannbiff med jalapeno,sky samt cheddarpotatis

Isterband med stuvad vitkål,rödbetor och kokt potatis

Ostpanerad fisk ’piccata’ med tomatsås och ris

Torsdag

ärtsoppa med pannkakor grädde och sylt

Långbakad bbq karré serveras med dip och ranchpotatis

Picadillo kubansk färsrätt som serveras med ris,majssalsa créme fraiche och nachos

Pocherad fiskfilé gräslökssås ned hyvlad morotssallad och kokt potatis

Fredag

schnitzel med aromsmör,sky och stekt potatis

Kycklingfilé med gräddsås,gelé och potatismos

Havets wallenbergare med citrondressing,gröna ärtor och kokt potatis helglunch

Lördag 11:00 15:00

Helglunch för endast 150:

Information och kontaktuppgifter

Var ligger The Public?

Telefonnummer

08-768 75 70