Landet

Lunchmeny Vecka 21

Måndag

wallenbergare med brynt smör, lingon, gröna ärtor och potatismos.

Stelt seabass med aioli, morotssallad och rostad potatis.

Tisdag

nattbakad lammstek med rotsaker och timjansky.

Ångbakad kummelfilé med dillsås kinakål sallad och kokt potatis.

Onsdag

fläsk schnitzel med rödvinssås, gröna ärtor och stekt potatis.

Sesambakad lax med chilimajonnäs, råraka och ruccola.

Torsdag

flankstek med rostad broccoli, löksås och klyftpotatis.

Pocherad kolja med vitvinssås, spenatsallad och kokt potatis.

Fredag

ost fylld kycklingfilé med rostad paprika gräddig sås på kycklingfond och stekt potatis.

Ugnsbakad sejfilé med safranssås, bönsallad och kokt potatis.

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Landet?

LM Ericssons Väg 27

Telefonnummer

08-410 193 20