Al Capriccio

Lunchmeny Vecka 49

Måndag

grillad biff med rostad potatis och chilibearnaisesås.

Kycklingschnizel med råstekt potatis, söta gröna ärtor , skysås samt ört och sardellsmör.

Grillad laxfilé med rödbetsrisotto, gräslök och chèvrekräm.

Pasta med skinka, broccoli och oreganosås.

Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, romansallad och vinägrett.

Tisdag

rödvinsbrässerad högrev med örtrostad potatis, balsamicostekta steklökar och aioli.

Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon/kokt potatis och löksås.

Fish and chips med pommes frites, sallad, dansk remouladsås och citron.

Pasta salmone med lax, spenat och krämig hummersås.

Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök, paprika, romansallad och vinägrett.

Onsdag

schnitzel fylld med skinka och fårost med stekt potatis, haricots verts, bearnaise och rödvinssås.

Lammfärsbiff med klyftpotatis, taboulesallad, tzatziki och rosmarinsky.

Pankopanerad flundrafilé med kokt färsk potatis, västerbotten och kräftröra och citron.

Spaghetti med kyckling och grönsaker med krämig currysås.

Baconlindad chèvre, rödbetor, pinjenötter och romansallad.

Torsdag

kalvfärsbiff med råstekt potatis, rödvinssky och tryffelkräm.

Gulaschsoppa gjord på högrev med crème fraiche serveras med vitlöksbröd.

Stekt strömming med potatispuré, rödlök, rårörda lingon och skirat smör.

Pasta med fläskfilé, champinjoner och krämig dijonsenapssås.

Tonfisksallad med paprika, rödlök, oliver, romansallad och vinägrett.

Fredag

biff rydberg gjord på oxfilé med tärnad potatis, stekt lök, äggula, färskriven pepparrot och senapskräm.

Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor.

Smörbakad torskrygg med soltorkad stompad potatis, sockerärtor och proseccosås

Pasta med räkor, fänkål, färsk paprika, chili, vitlök och krämig saffranssås.

Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, romansallad och vinägrett.

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Al Capriccio?

Sollentunavägen 223

Telefonnummer

08-631 00 34