Al Capriccio

Lunchmeny Vecka 33

Måndag

skomakarlåda gjord på ryggbiff med bacon, purjolök, potatispuré och rödvinssås.

Grillad lax med saffran och sparrisrisotto, avokadokräm, gremolata och citron.

Pasta med parmaskinka, färsk basilika, tomater och gorgonzolasås.

Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, napolitanamixsallad och vinägrett.

Tisdag

örtmarinerad black angus högrev med västerbottenstompad potatis, honungsglaserade rotfrukter, bearnaise och rosmarinsky.

Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon/med kokt potatis och löksås.

Fish and chips med rostad färskpotatis, enkel sallad, dansk remouladsås och citron.

Pasta med kyckling, grönsaker och currysås.

Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök och vinägrett.

Onsdag

al capriccios hemgjorda köttbullar med potatispuré, inlagd gurka, rårörda lingon och gräddsås.

Ugnsbakad torskfilé med kokt potatis, rostad broccoli och äggsås.

Pasta amatriciana med pancetta, färsk basilika, piccadillytomat, chili, vitlök och tomatsås.

Chèvresallad med chèvre, bacon, pinjenötter och honung.

Torsdag

souvlaki med grekisk potatis, tzatziki och rosmarinsky.

Räkor och spenatfylld flundrafilé med potatispuré, hummersås och citron.

Pasta med oxfilé, champinjoner och krämig dijonsenapssås.

Tonfisksallad med napolitanamixsallad och vinägrett.

Fredag

grillad entrecote med klyftpotatis, picklad rödlök, parmesankräm och rödvinssås.

Smörstekt rödingfilé med saffransrisotto, limeaioli och citron.

Pasta med fläskfilé, grönsaker, vitlök, grädde och färskriven parmesan.

Halloumisallad med halloumi, napolitanamixsallad och avokadokräm.

Plankor serveras måndag – fredag

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Al Capriccio?

Sollentunavägen 223

Telefonnummer

08-631 00 34