Al Capriccio

Lunchmeny Vecka 45

Måndag

skomakarlåda gjord på ryggbiff med potatispuré, bacon, purjolök och rödvinssås.

Kycklingspett med pommes frites, paprikaröra, tzatziki och rödvinssås.

Grillad lax med sparrisrisotto, citronkräm och gremolata.

Pasta bolognese gjord på kalvfärs.

Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, romansallad och vinägrett.

Tisdag

black & white med oxfilé och fläsk, klyftpotatis, färska gröna sparris, bearnaise och rödvinssås

Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon/kokt potatis och löksås.

Laxfylld rödspätta med parmesanstompad potatis, rostad blomkål och hummersås.

Pasta bussola med skinka, räkor och krämig oreganosås.

Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök, paprika, romansallad och vinägrett.

Onsdag

biff a la lindström med rostad potatis, persiljesmör och rödvinssky.

Oxbringa med rotmos och pepparrotssås.

Pankopanerad flundrafilé med kokt potatis och kräftstjärtsröra med västerbottenost.

Pasta med fläskfilé, grönsaker och krämig tomatsås och grädde.

Baconlindad chèvre, rödbetor, pinjenötter och romansallad.

Torsdag

wienerschnitzel med stekt potatis, kapris, ansjovis, citron, haricots verts och rödvinssås.

Lammstek med potatisgratäng och vitlökssmör.

Torskrygg med karl johansvamprisotto, kräm på burrata och soltorkade tomater och champagnesås.

Pasta arrabiata med tomatsås, vitlök, chili och persilja.

Tonfisksallad med paprika, rödlök, oliver, romansallad och vinägrett.

Fredag

black angus flankstek med klyftpotatis, tomat och basilikasallad, västerbottenkräm och rosmarinsky.

Skånsk kalops gjord på högrev med kokt potatis och rödbetor.

Wokad scampi med grönsaker, sweet chilisås och ris.

Pasta med oxfilé, champinjoner och krämig dijonsenapssås.

Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, romansallad och vinägrett.

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Al Capriccio?

Sollentunavägen 223

Telefonnummer

08-631 00 34