Al Capriccio

Lunchmeny Vecka 4

Måndag

skomakarlåda gjord på ryggbiff med bacon, purjolök, potatispuré och rödvinsås.

Grillad kycklingfilé med ris och dragonsås.

Grillad lax med kokt färskpotatis, handskalade räkor, gröna sparris, hummersås och citron.

Pasta siciliana med scampi, picadillytomat, chili, vitlök och tomatsås.

Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, napolitana mixsallad och vinägrett.

Tisdag

biff rydberg gjort på oxfilé med tärnad potatis, stekt lök, dijonsenapskräm, ägg och färskriven pepparrot.

Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon.

Smörstekt gösfilé med sparrisrisotto, hollandaisesås och citron.

Pasta amatriciana med pancetta, färsk basilika, picadillytomat, chili, vitlök och tomatsås.

Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök och vinägrett.

Onsdag

al capriccios hemlagade kalvköttbullar med potatispuré, inlagd gurka, rårörda lingon och gräddsås.

Fläsknoisette med stekt potatis, haricots verts, bearnaise och rödvinssås.

Pankopanerad scampi med örtris, sweetchili mayo och citron.

Pasta med kyckling, soltorkade tomater och krämig pestosås.

Chèvresallad med chèvre, bacon, honung och pinjenötter.

Torsdag

schnitzel med stekt potatis, citron, kapris, ansjovis, haricots verts och rödvinssås.

Kalops med kokt potatis och rödbetor.

Fish & chips med rostad färskpotatis, dansk remouladsås, tomatsallad och citron.

Pasta a la salmone med lax, babyspenat och hummersås.

Tonfisksallad med napolitanamixsallad och vinegrätt.

Fredag

black angus flankstek med klyftpotatis, ruccola och parmesansallad, bearnaisesås och rödvinssås.

Oxjärpar med kokt potatis, lingonsylt och champinjonsås.

Skaldjursfylld rödtungafile med svamprisotto, champagnesås och citron.

Pasta med fläskfilé, champinjoner och krämig dijonsenapssås,

Halloumisallad med halloumi, napolitanamixsallad och avokadokräm.

Plankor serveras måndag – fredag

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Al Capriccio?

Sollentunavägen 223

Telefonnummer

08-631 00 34