Al Capriccio

Lunchmeny Vecka 38

Måndag

grillad ryggbiff med stekt potatis, tomat och ruccolasallad, bearnaise och rödvinssås.

Mozzarellafylld majskyckling med svamprisotto, tryffelkräm och en touch av rödvinssås.

Grillad lax med kokt färskpotatis, gröna sparris, dillmajonnäs och citron.

Pasta bolognese gjord på kalvfärs med riven ost.

Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, romansallad och vinägrett.

Tisdag

biff rydberg gjord på oxfilé med tärnad potatis, stekt lök, äggula och dijonsenapskräm.

Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon/med kokt potatis och löksås.

Fisk och skaldjursgratäng med potatismos, västerbottenost och hummersås.

Pasta med kyckling, soltorkade tomater, färsk basilika och krämig pestosås.

Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök, paprika, romansallad och vinägrett.

Onsdag

italienska köttbullar med spaghetti och tomatsås.

Helstekt fläskkarré med potatispuré, gräddsås och äppelmos.

Lax och scampispett med grönsaksris och saffrancitronsås.

Spagetti med tonfisk, kapris, chili, persilja och cocktailtomater.

Baconlindad chèvre, rödbetor, pinjenötter och romansallad.

Torsdag

helstekt fläskfilé med potatisgratäng och kantarellsås.

Kalvlever anglais med potatismos, bacon, kapris, persilja och kalvsky.

Pankopanerad rödspätta med kokt färskpotatis, rostad blomkål, dansk remouladsås och citron.

Pasta med biff, tryffel, svamp, parmesan och grädde.

Tonfisksallad med paprika, rödlök, oliver, romansallad och vinägrett.

Fredag

örtmarinerad flankstek med klyftpotatis, capresesallad, bearnaise och rödvinssås.

Biff bourgogne med potatismos, syltlök, bacon och champinjoner.

Smörstekt röding med kantarellrisotto och västerbottenkräm.

Pasta med fläskfilé, grönsaker och krämig ädelost.

Halloumisallad med avokado, paprika, rödlök, oliver, romansallad och avokadokräm.

Plankor serveras måndag – fredag

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Al Capriccio?

Sollentunavägen 223

Telefonnummer

08-631 00 34