Al Capriccio

Lunchmeny Vecka 48

Måndag

grillad ryggbiff med friterad färskpotatis, picklad rödlök, parmesankräm och rödvinssås.

Flygande jakob med kyckling, bacon, banan, jordnötter serverad med ris.

Grillad laxfilé med kokt färskpotatis, färsk grön sparris, hummersås och citron.

Spaghetti med scampi, zucchini, tomat, chili, vitlök och vitt vin.

Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, romansallad och vinägrett.

Tisdag

örtmarinerad flankstek med klyftpotatis, tomat och basilikasallad, bearnaise och rödvinssås.

Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon/kokt potatis och löksås.

Scampispett med couscous, ratatouille, myntayoghurt och citron.

Pasta al tonno med tonfisk, kapris, oliver, picadillytomat, persilja och citron.

Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök, paprika, romansallad och vinägrett.

Onsdag

kalvfärs medaljonger med potatispuré, gräddsås, rårörda lingon och saltgurka.

Boeuf bourguignon med bacon, champinjoner och parmesanslagen potatis.

Smörstekt gösfilé med kokt färskpotatis, gräddkokta kantareller och citron.

Spaghetti frutti di mare med skaldjur, vitlök, persilja, vitt vin och tomatsås.

Baconlindad chèvre, rödbetor, pinjenötter och romansallad.

Torsdag

souvlaki på fläskfilé med grekisk potatis, tzatziki och rosmarinsky.

Kalvlever anglaise med potatispuré, bacon, kapris, persilja och kalvsky.

Fisk och skaldjursgryta med aoili serverad med vitlöksbröd.

Pasta med kyckling, färsk paprika, krämig tomatsås och grädde.

Tonfisksallad med paprika, rödlök, oliver, romansallad och vinägrett.

Fredag

grillad entrecote med klyftpotatis, granatäpplesalld, fetaostkräm och rödvinssås.

Mexikansk köttgryta med ris och färska jalapenos.

Rödingfilé med kantrellrisotto och västerbottenkräm.

Pasta med kalvfilé, champinjoner, tryffelkräm, grädde och parmesan.

Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, romansallad och vinägrett.

Plankor

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Al Capriccio?

Sollentunavägen 223

Telefonnummer

08-631 00 34