Al Capriccio


Lunchmeny vecka 47

Måndag

Grillad ryggbiff med friterad potatis, picklad rödlök, parmesankräm och rödvinssås.
Parma och mozzarellafylld kycklingschnitzel med tryffelpotatispuré och touch av rödvinssås.
Grillad lax med kokt potatis, stekta grönsaker, saffranshollandaise och citron.
Pasta linguine med scampi, piccadillytomat, chili, vitlök och tomatsås.
Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, napolitanamixsallad och vinägrett.

Tisdag

Klassisk pannbiff med rostipotatis, stekt ägg, glaserade rotfrukter och rödvinssås.
Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon.
Fish & chips med pommes frites, dansk remouladsås, tomatsallad och citron.
Pasta med kyckling, färsk paprika, krämig tomatsås och grädde.
Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök och vinägrett.

Onsdag

Klassisk wallenbergare gjord på kalvfärs med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor och brynt smör.
Fläsknoisette med stekt potatis, haricots verts och kantarellsås.
Smörstekt gösfilé med zucchinirisotto, ruccolakräm och gremolata.
Pasta med räkor, fänkål, paprika, vitlök, chili och krämig saffranssås.
Chévresallad med chévre, bacon, honung och pinjenötter.

Torsdag

Ost och skinkfylld schweizerschnitzel med rostad potatis, gröna ärtor, bearnaise och rödvinssky.
Gulaschsoppa gjord på black angus högrev, serveras med vitlöksbröd och creme fraiche.
Skaldjursfylld rödspättafilé med svamprisotto, varma rödbetor, champagnesås och citron.
Pasta med salsiccia, grönsaker och krämig tomatsås.
Tonfisksallad med napolitanamixsallad och vinegrätt.

Fredag

Black and white med oxfilé och fläsk, klyftpotatis, parmesangratinerad, bearnaise och rödvinssås.
Oxbringa med rotmos och pepparrotssås.
Lax och scampispett med grönsaksris, saffrancitronsås och citron.
Pasta med kalvfilé, färska gröna sparris, tryffelkräm och grädde.
Halloumisallad med halloumi, napolitanamixsallad och avokadokräm.
Plankor serveras måndag – fredag



Information och kontaktuppgifter

Top