Al Capriccio

Lunchmeny Vecka 46

Måndag

grillad ryggbiff med klyftpotatis, baconlindad tomat, bearnaise och rödvinssås.

Grillad laxfilé med krämig risotto, basilika, cocktailtomater och aioli.

Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor.

Pasta med kyckling med färsk paprika, krämig grädde och tomatsås.

Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, romansallad och vinägrett.

Tisdag

biff rydberg med tärnad potatis, stekt lök, färsk pepparrot, äggula och dijonsenapskräm.

Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon/kokt potatis och löksås.

Scampispett med saffransrisotto gremolata majonnäs.

Spaghetti bolognese, gjord på kalvfärs.

Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök, paprika, romansallad och vinägrett.

Onsdag

klassisk wallenbergare (kalvfärs) med potatispuré, gröna ärtor, rårörda lingon och brynt smör.

Texas chiligryta med ris, färska jalapenos och guacamole.

Smörstekt gösfilé med zucchinirisotto, ruccolakräm och citron.

Pasta med fläskfilé i krämig champinjonsås.

Baconlindad chèvre, rödbetor, pinjenötter och romansallad.

Torsdag

pljeskavica (black angus högrev) med rösti potatis, gräddfil, lök, ajvar och rödvinssås.

Mozzarellfylld majskyckling med svamprisotto, tryffelkräm och rödvinssås.

Pankopanerad rödspätta med pramesansompad potatis, skagenröra, gröna ärtor och citron. .

Pasta med parmaskinka, tomat, basilika och krämig gorgonzolasås.

Tonfisksallad med paprika, rödlök, oliver, romansallad och vinägrett.

Fredag

grillad entrecote med pommes frites, tryffelmajonäs, frisé och parmesan sallad.

Styckad falukorv med stuvade makaroner och stekt ägg.

Panerad rödingfilé med potatispuré, rostade rödbetor, pepparrotscréme och skirat smör.

Special carbonara med bacon, purjolök, champinjoner, grädde och svartpeppar sås och

Färskriven ost.

Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, romansallad och vinägrett.

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Al Capriccio?

Sollentunavägen 223

Telefonnummer

08-631 00 34