Al Caminetto


Lunchmeny vecka 49

Måndag

Yakiniku med sesam crème och ris
Peppar rullad fläskkarré med gräddsås äppelmos och rostad potatis
Panerad flundrafilé med stenbitsrom röra och kokt potatis
Fettucine al avocado med scampi vitlök persilja och krämig vitvinssås

Tisdag

Stekt fläsk med raggmunk rårörda lingon alt löksås och kokt potatis
Nasi goreng (kyckling räkor)med stekt ägg och ananas
Grillad tonfisk med västerbotten kräft röra och wokad nudlar
Pasta gratäng med köttfärs och bacon

Onsdag

Helstekt black angus biff med kantarell sås och potatis gratäng
Kåldolmar med gräddsås lingonsylt och kokt potatis
Gräslök&Fetaost överbakad laxfilé med basilika crème och kokt potatis
Pasta med fläskfilé grönsaker cayennepeppar i en krämig sås

Torsdag

Pljeskavicca med bearnaisesås ajvar gräddfil lök och rösti potatis
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis
Panerad rödingfilé med pepparrot crème skirat smör broccoli och kokt potatis
Pasta med chorizo grönsaker i en krämig tomatsås

Fredag

Fläsk noisette med rödvinssky bearnaisesås och rostad
Parmesan panko panerad kycklingfilé med bbq sås coleslaw och klyft potatis
Fisk piccata med tomatsås och ris
Pasta med kräftstjärtar soltorkad tomat champinjoner i en krämig pestosås
Veckans tips
Oxfilé medaljong med bearnaisesås



Information och kontaktuppgifter

Top