Bistro Garros


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Dagens kött: kalv tri tip med dill, syrad vitvinssås och potatispuré
Dagens fisk: ångad färsk torskfilé med pepparrotshollandaise och citron
Dagens veg: pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Dagens varma grönsak: ugnsstekta morötter (ingår i alla rätter)
Rödbetssoppa (ingår i lunchen)

Tisdag

Dagens kött: biff stroganoff med ris
Dagens fisk: pankopanerad färsk smögensej med kimchidipp och klyftpotatis
Dagens vegetariska: sprödbakad quornfilé med pico de gallo
Dagens varma grönsak: haricotsverts (ingår i alla rätter)
Köttsoppa (ingår i lunchen)

Onsdag

Dagens kött: kyckling tandoori med raita och kryddiga nudlar
Dagens fisk: skaldjurspaella med avokadoröra
Dagens vegetariska: tom ka gai på edamamebönor, bambuskott, vattenkastanjer
Dagens varma grönsak: stekt strimlad zucchini (ingår i alla rätter)
Bourgogne soppa

Torsdag

Dagens kött: pepparstek med grönpepparsås och potatiskaka
Dagens fisk: bouillabaisse (fransk fisk och skaldjursgryta) med aioli och krutonger
Dagens vegetariska: falafel med tzatziki och klyftpotatis
Dagens varma grönsak: ugnsrostad paprika (ingår i alla rätter)
Zucchinisoppa med rosmarin, ingår i lunchen

Fredag

Grillfredag! protein: helgrillad nötrulle i tunna skivor, rosagrillad tonfisk, parmesan arancini tillbehör:
Potatisgratäng, grillad paprika, bbq sås, soja/wasabidipp
Dagens veg:
Ostgratinerade enchiladas med oumphchilifyllning och hot salsa
A la carte
Chef´S choice
165Kr/Ta 145kr
Svensk hängmörad biffstek, bearnaise, tomatsallad, pommes



Information och kontaktuppgifter

Top