Bistro Garros


Lunchmeny vecka 39

Måndag

Dagens kött: svensk kalvstek sous vides 60 gr med rieslingsås och dillstekt färskpotatis
Dagens fisk: chilistekt färsk smögensej med hemslagen citronmayo
Vego: smörslungad spaghetti med svart trumpetsvamp och parmesan
Dagens varma grönsak: ugnssteka rotfrukter (ingår i alla rätter)
Kalvragusoppa, ingår i lunchen

Tisdag

Dagens kött: raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon plockade i värmland
Dagens fisk: torsk cordon bleu med gräslök och färsk rosmarin
Dagens vego: oumph och edamamefylld quesadilla med avokadosalsa
Dagens varma grönsak: råstekta gula morötter (ingår i alla rätter)
Fänkålssoppa, ingår i lunchen

Onsdag

Dagens kött: grillad karré med rödkålsslaw och dijonstekt potatis
Dagens fisk: torskknyte med färsk taggsvamp, mandelpotatis, brynt smörcrème, dill
Dagens vegetariska: tartar på betor café de paris med hemslagen mayo och vår egen pommes
Dagens varma grönsaker: helbakad rotselleri i tunna skivor (ingår i alla rätter)

Torsdag

Dagens kött: kalvschnitzel a la holstein
Dagens fisk: västerbottenstekt färsk koljafilé med chablissås
Dagens vegetariska: fetaostkroketter med soltorkad tomatcrème
Dagens varma grönsak: ärtor (ingår alla rätter)
Fetaost soppa (ingår i alla rätter)

Fredag

Grillfredag välj som ni önskar av nedanstående protein:
Hängmörad högrev, bratwurst, rosagrillad tonfisk ceviche style tillbehör:
Texas style bbq sauce, salsa verde, bratkartoffeln, grillad zucchini vegetarisk:
Svamprisotto med parmesan och färsk basilika
A la carte
Chef´S choice
185Kr/Ta 165kr
Steak frites (200



Information och kontaktuppgifter

Top