Matborgen - Lunch och Catering


Lunchmeny vecka 5

Måndag

30/1 pytt i panna med stekt ägg och rödbeter
Gräddstuvad viltskav m svamp o rårörda lingon
Stekt fiskfilé med citron, dill och persiljemajonäs

Tisdag

31/1 stekt fläsk m. raggmunk eller stuvade rotgrönsaker
Marinerade kycklinglårfile cocosmjölksås
Pocherad fiskfilé med dragon och fänkålssås

Onsdag

1/2 stekt strömming med potatismos
Levergryta med bacon och friterad kapris
Persiljejärpar med gräddsås

Torsdag

2/2 biff stroganoff med ris
Isterband med stuvad potatis
Kokt fiskfilé med räksås

Fredag

3/2 kryddig nötfärsbiff med bearnaise
Grönsaksrisotto med stekt ägg
Stekt salt sill med löksås
Gå gärna in på facebook dagligen, se länk ovanför menyn



Information och kontaktuppgifter

Top