Club Evergreen


Lunchmeny vecka 17

Måndag

Ströbakad kolja serveras med dill och rödlöksmajonnäs, citronpotatismos och smörbakad rödbeta
Afrikana med kycklingfilé, ris, mango chutney, jordnötter och mandarin

Tisdag

Ugnsbakad lax serveras med ost och spenatfylld canelloni, samt sås på soltorkad tomat
Fetaostfylld färsbiff med tzatziki, ratatouille och rosmarinbakad klyftpotatis

Onsdag

Stekt röding, sandefjordsås med forellrom, citronette, stompad potatis samt dillstekt champinjon
Vitlökbakad fläsknoisette serveras med pommes lyonnaise, kapriscrème och portvinssky

Torsdag

Örtbakad kolja med brandade på varmrökt lax, samt sparris och cocktailtomat och gräslökssås
Pasta med fläskfilésås med vitlök, paprika, persilja samt riven peccorinoost

Fredag

Ångad torsk med ärtpesto, parmesanostsås, grillad zucchini och fondantpotatis
Lasagne serveras med vitlöksfärskost samt tomat och ruccolasallad
Veckans vegetariska
Vegetarisk moussaka serveras med örtsallad



Information och kontaktuppgifter

Top