Club Evergreen


Lunchmeny vecka 48

Måndag

Kryddig grönsak och kikärtsgryta med gräddfill och hackad persilja
Kokt torsk med äggsås serveras med ärtor, citron och dill samt kokt potatis
Gulaschgryta på högrev serveras med gräddfil och hackad persilja

Tisdag

Vegetarisk bönbiff med rotfruktsgratäng, bakad tomat och rosmarinsky
Ugnsbakad lax med chilihollandaise, rostad potatis och broccoli
Dijonsenapsbiff med rotfruktsgratäng, brysselkål och svampsås

Onsdag

Krämig pasta med svartkål, tryffelolja, tomat samt hyvlad manchego
Stekt spätta med remouladsås, kokt potatis örtbakad blomkål och citron
Kyckling och baconpasta serveras med rostad paprika och hyvlad manchego

Torsdag

Halloumistroganoff med lök och champinjoner serveras med ris, saltgurka och crème fraiche
Kaprisbakad kolja med räksås, dillstompad potatis brynt smör och picklad morot
Biff stroganoff med lök och champinjoner serveras med ris, saltgurka och crème fraiche

Fredag

Vegetarisk grönsaks och pastagratäng serveras med örtcrème och balsamicosallad
Fisk och skaldjursgratäng serveras med citronpotatismos samt dillstekta vaxbönor
Ädelostgratinerad fläskytterfilé serveras med råstekt potatis och bakad morot
Plocka din egna sallad med räkor eller



Information och kontaktuppgifter

Top