Club Evergreen


Lunchmeny vecka 8

Måndag

Vegetarisk grönsaksgryta med röd curry och kokosmjölk samt ris och jordnötter
Lax och papparrotsgratäng serveras med potatisbakelse och fänkålscrudité
Fläskytterfilé afrikana serveras med mango chutney, ris, jordnötter och mandarin

Tisdag

Sparris och grillost med basilikarisotto, rostad tomat samt vårlökssallad
Sprödbakad sejfilé med kräft och kapriscrème serveras med dillstompad potatis och brynt smör
Chili och citronstekt kyckling med basilikarisotto, rostad tomat samt vårlökssallad

Onsdag

Vegetarisk biff serveras med klyftpotatis, barbequesås, vitlökssås och picklad lök
Currydoftande fiskgryta serveras med gräslökscrème och kokt potatis
Pulled pork, klyftpotatis, libabröd, barbequesås, vitlökssås och picklad lök

Torsdag

Svamp och lökgryta serveras med kokt potatis, rönnbärsgelé och timjanrostade morötter
Stekt spätta serveras med skagenröra, citron, sparris och kokt potatis
Grillad pluma serveras med baconpotatis, zucchinisalsa och getostaioli

Fredag

Pasta med vegetarisk linsbolognese, riven parmesan samt örtcrust
Havets wallenbergare serveras med romcrème, ärtor, citron och potatismos
Pasta med gräddig köttfärssås med rökt paprika, riven parmesan och stekta champinjoner
Varje dag:
Plocka din egna



Information och kontaktuppgifter

Top