Club Evergreen


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Het quorngryta serveras med wokade grönsaker och basmatiris
Asiatisk fiskfärsbiff serveras med basmatiris, wokade grönsaker, limecremé och koriander
Biffpasta tagliatelle med coqnac och grönpepparsås toppad med stekt portabello

Tisdag

Vegetarisk bolognese serveras med tagliatelle, ruccola och parmesanost
Pestobakad lax serveras med citronrisotto, rödpesto samt vit sparris
Pannbiff serveras med löksås, kokt potatis, rostad morot samt lingon

Onsdag

Broccoli och halloumi biffar serveras med rotselleripuré, sojasmör samt picklad rättika och krossade nötter
Ångad torsk serveras med räksås, dillmos samt blancherad grön sparris
Nattbakat sidfläsk serveras med rotselleripuré, sojasmör samt picklad rättika och krossade nötter

Torsdag

Linsgryta serveras med rostad potatis och yoghurt samt friterad tunnbröd
Citron och färskostgratinerad sej serveras med dillstekt portabello, stompad färskpotatis samt romcremé
Skinkstek serveras med rostad potatis, apelsinsås samt kumminstekt savoykål

Fredag

Svampbiffar serveras med smörböncremé, rostad pak choy samt smörad ingefärssky
Chilibakad fiskfilé serveras med smörböncremé, rostad pak choy samt smörad ingefärssky
Örtbakad kotlett serveras med baconsås samt prästostgratinerad potatis och broccoli
Plocka din egna sallad med räkor



Information och kontaktuppgifter

Top