Club Evergreen


Lunchmeny vecka 38

Måndag

Risotto med rostad pumpa, sötpotatis och friterad svartkål
Ångad torsk serveras med ägg och räksås samt dillkokt potatis och ärtor
Asiatisk fläskköttsgryta med soya, ingefära och bambuskott samt basmatiris

Tisdag

Pasta med ostsås, pinjenötter, rostad tomat och tryffelolja
Sprödbakad fisk serveras med räkröra, sockerärtor och kokt potatis
Gräddkokt viltskav serveras med potatismos, rönnbärsgelé och ugnsbakad palsternacka

Onsdag

Vegetarisk currygryta serveras med ris, jordnötter, mango chutney och mandarin
Skaldjursgratinerad sejfilé serveras med romsås, pommes duchesse samt dillrostad blomkål
Fläskytterfilé afrikana serveras med ris, jordnötter, mango chutney och mandarin

Torsdag

Grillost serveras med kantarell och calvadossky, pommes anna och råsockerbakad morot
Ponzomarinerad fröyalax med äggnudlar, citronsås och teriyaki
Kalvfärsbiff serveras med kantarell och calvadossky, pommes anna och råsockerbakad morot

Fredag

Svamp och linsgryta serveras med stompad potatis och rostad broccoli
Spätta fylld med rökt laxmousse, chardonnaysås, stompad potatis och rostad broccoli
Biff stroganoff serveras med ris, gräddfil samt hackad saltgurka
Plocka din egna



Information och kontaktuppgifter

Top