Club Evergreen


Lunchmeny vecka 43

Måndag

Svamp spenat och tryffelpasta serveras med riven parmesan
Pocherad kolja, skaldjurssås, blomkålscrème och dill och kumminrostade morötter
Pasta carbonara serveras med riven parmesan

Tisdag

Vegetarisk pad thai serveras med grillad citron och hackade jordnötter
Pankobakad kummel med ingefärssås, bönnudlar med chili och lime samt hackade cashewnötter
Schnitzel med råstekt potatis, ansjovis och kaprissmör samt rödvinssås och ärtor

Onsdag

Grillad halloumi med sötpotatisraggmunk och vitlökscrème
Pestobakad lax med avoriorissallad med soltorkad tomat och citronsås
Baconlindad kycklingfilé med sötpotatisraggmunk och vitlökscrème

Torsdag

Het tomatsoppa med mozarellatoast och rostade pumpakärnor
Panerad kolja med currydressing, potatismos och dillrostade grönsaker
Rimmad oxbringa med rotmos, senap och pepparrotssås

Fredag

Smörbakad blomkål med smörfrästa gröna linser och purjolökssås
Ugnsbakad torsk med smörfrästa gröna linser och purjolökssås
Slottstek med gräddsås, svartvinbärsgelé, rostad potatis och pressgurka
Varje dag:
Plocka din



Information och kontaktuppgifter

Top