Club Evergreen


Lunchmeny vecka 47

Måndag

Ångad lax med dill och citronsås, kokt potatis samt kräft och gurksallad
Lasagne al fungi serveras med rostad vitlökscrème samt ruccolasallad

Tisdag

Sprödbakad kolja serveras med dillpotatismos, rödlök och dillmajonnäs samt rostad broccoli
Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon

Onsdag

Asiatisk fiskgryta med grön curry samt basmatiris och sesamwokade grönsaker
Pytt bellman serveras med stekt ägg och rödbetor

Torsdag

Stekt spätta serveras med dansk remoulad samt kokt potatis och ärtor
Gulasch på högrev serveras med crème fraiche och vitlöksbröd

Fredag

Pocherad torskrygg serveras med brynt smör, rotselleri och potatismos, rödbeta, räka och riven pepparrot
Kycklingschnitzel serveras med grönpepparsås, örtfärskost, klyftpotatis och gratinerad tomat
Veckans vegetariska



Information och kontaktuppgifter

Top