Bergstugan


Lunchmeny vecka 9

Måndag

1 mars bbq marinerad majskycklingfilé med cole slow, pepparsås och potatismos
Pocherad färsk torskfilé med syrad rödkål, skirat smör och potatis och blomkålspuré
Prinskorv med stuvad spenat och kokt potatis

Tisdag

2 mars raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt
Löksås med stekt fläsk och kokt potatis
Bruna bönor med stekt fläsk och kokt potatis
Citronångad färsk torskfilé med hackat ägg, kapris, räkor, skirat smör och kokt potatis

Onsdag

3 mars ost och skinkfylld fläskschnitzel med madeirasky, vitlöksmör, citron, anjovis och rostad potatis
Färskostfylld spättafilé med citronsås, räkor och potatismos
Lunchkorv med pepparrotsås och kokt potatis

Torsdag

4 mars chilimarinerad kalvytterfilé med smörslungade haricot verts, skysås och klyftpotatis
Dillöverbakad färsk torskfilé med vitvinsås, grillad sparris och krossad potatis
Bräckt falukorv och stuvade makaroner

Fredag

5 mars fläskfilémedaljonger black and white med rödvinsås, bearnaise och ugnsrostad potatis
Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor, lingonsylt och potatismos
Veckans fiskfräsare; aviseras på hemsidan på torsdag eftermiddag
Vi reserverar oss mot eventuella ändringar



Information och kontaktuppgifter

Top