Putte Kock Catering

Lunchmeny Vecka 34

Måndag

dagens panerade dagens fångst med skarpsås och färskpotatis —————————

Helstekt ytterfile provencale med örtsås och stekt potatis

Tisdag

bakad dagens fångst med dillcreme och färskpotatis —————————

Knaperstekt fläsk med raggmunk eller löksås samt rårörda lingon

Onsdag

panerad dagens fångst med örtaioli och färskpotatis ——————————–

Puttes köttbullar med lingon, inlagd gurka och kokt potatis

Torsdag

stekt strömming med potatismos och skirat smör —————————–

Kycklingbiff med soltorkad tomat&basilikasås samt jasminris

Fredag

gratinerad dagens fångst med örtcreme serveras med färskpotatis ————————

Nattabakad marinerad ryggbiff med råstekt potatis och foyotesås nyheter

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Putte Kock Catering?

Kaserngatan 18

Telefonnummer

070-672 72 71