Putte Kock Catering


Lunchmeny vecka 47

Måndag

Sesamstekt dagens fångst toppad med brynt zuccini samt citronyoghurt och kokt potatis ————————————
Panerad kyckling med kall purjucreme samt ratatoui och stekt potatis

Tisdag

Husets fiskgratäng med sås på vitvin & örter toppad med sirapsvända morötter serveras med kokt potatis ———————————
Stekt fläsk med raggmunk eller löksås samt rårörda lingon

Onsdag

Örtpanerad dagens fångst med gräslöks smetana och stuvad blomkål ——————————–
Pannbiff med stekt lök, gräddsås, rårörda lingon, inlagd gurka och potatismos

Torsdag

Pankopanerad dagens fångst med kall rödlöks creme och kokt potatis ————————————
Panerad noisette med stekt potatis och en rosepepparsås

Fredag

Panerad dagens fångst med hollandaisesås samt kokt potatis ————————————
Fläskfilé med pepprig madeirasås, toppad med baconvända brysselkål serveras med potatisgratäng nyheter
Spännande grejor



Information och kontaktuppgifter

Top