Restaurang Kompassen


Lunchmeny vecka 50

Måndag

Lättrimmad sejfile med tomat, riven pepparrot, dill och brynt smör
Tandoorikyckling med oliver, soltorkade tomater och tzatziki samt ris
Krämig kasslerfrestelse med rädisor och löksallad
Vegetariskt: falafel med oliver, soltorkade tomater och tzatziki samt ris

Tisdag

Nötfärsrullar med potatis och kikärtor
Kycklingfilé med ugnsbakad lök och äpple samt jordnötssås
Köttfärslimpa med rostade rotfrukter, ättiksgurka och gräddsås
Vegetariskt: vegogryta med ugnsbakad lök och äpple samt ris

Onsdag

Panerad sprödbakad torskfile med skagendressing, kokt potatis och citron
Ristad helstekt kotlettrad med grillad paprika, lök, svamp och ädelostsås
Köttfärspasta med riven mozzarella och marinerade grönsaker
Vegetariskt: pasta med riven mozzarella och marinerade grönsaker

Torsdag

Röd linssoppa med morot och ingefära pannkakor jordgubbssylt och vispad grädde
Grillad chorizokorv med mustig basilika tomatsås och ris
Köttfärsbiffar med franska senap, råstekt potatis och rostad vitlökssås
Vegetariskt: vegobitar med mustig basilika tomatsås och ris

Fredag

Restaurangens favoritbuffè med dessert
Örtkryddad stekt pankokyckling, pepparrullad nattbakad fläskkarrè i skysås, het pasta med salami, tomat och lök toppad med fetaost och ruccola, ceasarsallad med krispigt bacon och dressing, bearnaisesås, grönpepparsås samt ugnsbakad potatis
Dessert: ananaspaj med limegrädde och rostade kokosflingor



Information och kontaktuppgifter

Top