Restaurang Kompassen


Lunchmeny vecka 16

Måndag

Pytt i panna med legymskivade rödbetor, saltgurka och stekt ägg
Pepparrullad kotlettrad med rotfrukter och parmensan timjansås
Garam masalastekt kycklingfile med marinerad purjolök, sweetchilidressing och rostad potatis
Vegetariskt: rödbetsbiffar med marinerad purjolök, sweetchilidressing och rostad potatis

Tisdag

Stekt sprödbakad torskfile med tartarsås, citron och kokt potatis
Ungersk gulaschgryta på högrev med creme fraich och pilaffris
Pankostekta fläsknoisetter med mangoraja och syrad rödlök samt klyftat kumminpotatis
Vegetariskt: grönärtspuckar med mangoraja och syrad rödlök samt klyftat kumminpotatis

Onsdag

Korvstroganoff med lök och paprika samt ris
Kycklingfilé i kokosmjölk och rödcurry samt grönsaker och jasminris
Köttfärslimpa med champinjonsås, pressgurka och kokt potatis
Vegetariskt: falafel med rödcurrysås och jasminris

Torsdag

Vit sparrissoppa med persilja pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Frasig kycklingschnizel med yoghurt kapris citronsås, gröna ärtor och ugnspotatis
Cevapiccikryddade nötfärsbiffar med aubergineröra och bulgur
Vegetariskt: vegoschnizel med yoghurt kapris citronsås, gröna ärtor och provencalsk potatis

Fredag

Kebabpizza med feferoni
Rökig pulled pork med vitlöksdip och nachos
Örtstekt kyckling black and white (rödvinssås och bearnaisesås) med rostad potatis
Vegetariskt: bönchili med selleri och fänkål samt nachos och vitlöksdip
Fredagsdessert: morotskaka med citronfrosting
Alla dagar
Salladslunch från våran stora



Information och kontaktuppgifter

Top