Restaurang Kompassen


Lunchmeny vecka 5

Måndag

Stekt panerad flundrafile med västkustdressing, citron och kokt potatis
Bräckt falukorv med stuvade morötter och persilja
Krämig kasslerjansson med prästost och grön dressing
Vegetariskt: falafel med grön dressing och ris

Tisdag

Fiskfilé i kokossås med chili och limeblad samt jasminris
Stekt chipotleglacerad skinkstek med majssalsa, sötpotatisdip och ugnsbakad potatis
Kycklingfile med krämig dijongräddsås samt brynt lök, kål och äpple
Vegetariskt: vegobitar och grönsakswok med kokossås samt jasminris

Onsdag

Stekt strömmingsfile med brynt smör, rårörda lingon och potatispure
Medelhavspasta med kyckling, salami, soltorkad tomat, oliver och kronärtskocka
Yakiniku på fläskkarré med purjolök och rostade sesamfrön
Vegetariskt: yakiniku på tzay samt purjolök och rostat sesamfrö

Torsdag

Krämig blomkålssoppa med pannkakor, jordgubbssylt och vispad grädde
Koreanska revbensspjäll med honung, ingefära och chili samt kimchi
Pannbiff på nötfärs med brynt lök, champinjoner, gräddsås och lingonsylt
Vegetariskt: lins och kikärtsgryta med blomkål, morötter, chutney samt jasminris

Fredag

Carnitas på fläskkarré med tomat och jalapenosalsa samt nachos
Kycklingfilé gratinerad med cheddar och bacon samt rostade potatishalvor
Tacofärs med vitlöksdip och tortillabröd
Vegetariskt: vegobiffar med rostade potatishalvor och vitlöksdip
Fredagsdessert : smulpaj med äpple och päron samt vaniljvisp
Alla dagar



Information och kontaktuppgifter

Top