Restaurang Kompassen


Lunchmeny vecka 21

Måndag

Stekt panerad torskfile med mangocurry, citron och kokt potatis
Pasta fusilli med salami, tomat, basilika och prästost
Kycklingfile pico de gallo med stuvad majs och potatisklyftor
Vegetariskt: pasta fusilli med vegobitar tomat, basilika och prästost

Tisdag

Korv stroganoff med paprika och buljongkokt ris
Pulled pork med timjanrostade potatishalvor och rökig bbq sås
Gräddstuvad pytt i panna med smörgåsgurka och legymskivade rödbetor
Vegetariskt: pulled vego med timjanrostade potatishalvor och rökig bbq sås

Onsdag

Flygande jacob på kycklingfile med banan och nötter samt ris
Isterband special med lök, potatis, rödbetor och saltgurka
Nötfärslimpa med blandsvamp i pepparsås och ugnsbakad klyftad örtagårdspotatis
Vegetariskt: flygande jacob på quorn med banan och nötter samt ris

Torsdag

Blomkålssoppa med krutonger tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Nattbakad fläsksida med parmensansås samt ugnstekt potatis och syltade tomater
Chili con carne med grillad lök och paprik, ris och nachos
Vegetariskt: bönchili med fänkål och selleri samt nachos

Fredag

Kebabpytt i panna med stekta grönsaker och örtagårdssås
Pankopanerad kycklingfile med rostade rotfrukter och italiensk tonfiskssås
Nötfärsbiffar med rimmad lök, pepparsky och råstekt vitlökspotatis
Vegetariskt: kebab på pulled vego med feferoni och örtagårdssås
Fredagsgott: knäckig rabarberpaj med vaniljsås
Alla dagar
Salladslunch från



Information och kontaktuppgifter

Top