Restaurang Kompassen


Lunchmeny vecka 17

Måndag

Krämig laxjansson med rädis och spenatsallad
Örtkryddad fläskkarre med äppelcidersås och ugnsbakad lök
Pasta med bön nötchili, basilika, marinerade tomater och hyvlad parmensanost
Vegetariskt: pasta med vegofärs, basilika, marinerade tomater och hyvlad parmensanost

Tisdag

Stekt sprödbakad torskfile med kall dillsås, citron och kokt potatis
Grillad stekkorv med picklad rödlök samt salsa på bönor och mango
Djävulskyckling på file med mild yoghurt, broccoli och buljongkokt ris
Vegetariskt: rödbetsbiffar med mild yoghurt, broccoli och buljongkokt ris

Onsdag

Köttfärsbiffar med gräddig svampsås samt inlagd skivad gurka och lingon
Rökig pankopanerad kycklingfile med srirachamajonäs, grillad paprika och kumminpotatis
Högrevsgryta med choklad, ingefära, bambuskott samt ris
Vegetariskt: ugnsbakad aubergin med srirachamajonäs, grillad paprika och kumminpotatis

Torsdag

Grönärtsoppa med krutonger pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Ugnstekta kycklingklubbor med rostade rotfrukter och paprikaaioli
Ristad fläskytterfile med cognacgräddsås samt provencalska gröna bönor
Vegetariskt: marinerad quornfile med rostade rotfrukter och paprikaaioli

Fredag

Kebabgryta med paprika, lök, feferoni, vitlöksdressing och ris
Stekt kycklingfile med chimichurri, rostad potatis och grönsaker samt sötpotatisdip
Pepparrullad fläskfile med champinjoner samt rödvinssås och persilja
Vegetariskt: majsfritters med picklad rödlök, rostad potatis och grönsaker samt sötpotatisdip
Sött till kaffet: citronkladdkaka med lättvispad grädde



Information och kontaktuppgifter

Top