Restaurang Kompassen

Lunchmeny Vecka 20

Måndag

panerad stekt torsk med citron, skarpsås samt kokt potatis

Kycklinglårfile med kokossås, ingefära, koriandergurkor och jasminris

Pulled pork med bbq glace, mangodressing, tomatsallad och nachos

Vegetariskt: vegobitar med kokossås, ingefära, koriandergurkor samt jasminris

Tisdag

stekt rimmat sidfläsk med löksås och persiljepotatis

Kycklingfilé med bacon, jordnötter, banan i chilisås samt ris

Pasta bolognese på nötfärs med riven ost

Vegetariskt: pulled vego med jordnötter, banan i chilisås samt ris

Onsdag

isterband med stuvad potatis, grov senap och rödbetor

Pad thai (nudelsallad) med kyckling, ägg och nötter samt lime och chilidressing

Nötfärslimpa med blandsvamp i pepparsås och ugnsbakad klyftad örtagårdspotatis

Vegetariskt: pad thai (nudelsallad) med grönsaker, ägg och nötter samt lime och chilidressing

Torsdag

slät skaldjurssoppa med vitt vin pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde

Gremoulatamarinerad kycklingfile med oliver, soltorkade tomater, paprika och färskostdressing

Pepparkryddad fläsksida med champinjoner, rostad vitlökssås och rotfruktsgratäng

Vegetariskt: gremoulatamarinerad quornfile med oliver, soltorkade tomater, paprika och färskostdressing

Fredag

helstekt pepparrullad fläskfile med klassisk potatisgratäng och bearnaisesås

Grillad chorizo med mangosallad, koriander och bbq sås med cognac

Kebabpytt i panna med stekta grönsaker och örtagårdssås

Vegetariskt: majsfritter med fetaost, ruccola och rostad paprikasås

Fredagsdessert: blåbärspaj med vaniljsås

Alla dagar

Salladslunch från

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Restaurang Kompassen?

Lantmäterigatan 2D

Telefonnummer

026-61 21 20