Restaurang Kompassen


Lunchmeny vecka 47

Måndag

Krämig laxjansson med gurk och blandsallad
Ugnsgratinerad falukorv med picklesgrönsaker och blomkåls potatismos
Pasta med salami, tomat, ruccola samt smulad ost

Tisdag

Panerad fisk med kall grön sås, citron och persiljekokt potatis
Kryddiga kycklingklubbor med pico de gallo och rojomojo dip
Klassisk gräddstuvad pytt i panna med saltgurka och legymskivade rödbetor
Vegetariskt: marinerad quornfile med pico de gallo och rojomojo dip

Onsdag

Fettuccini alfredo med kyckling och persilja
Nötfärsbiffar med tomatiserad baconsås, löksallad och bulgur
Vegetariskt: marinerad aubergin med kronärtskocka, tomatsås, löksallad och bulgur

Torsdag

Grönärtsoppa med krutonger pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Fläskschnitzel med rödvinssky, gröna bönor och saltbakad hel potatis
Gratinerad nötfärsgratäng med potatis, matyoghurt fetaost, pitabröd och ajvarsås
Vegetariskt: linsgryta med kokos, blomkål, russin, pitabröd och chutney

Fredag

Stekt kycklingfilé med färsk oregano, soltorkade tomater och rödlök samt krämig tzatziki
Nattstekt cajun kryddad fläskkarrè med pepparsås och rostad potatis
Köttfärschili med ostquesedillas, gräddfil och buljongkokt ris
Vegetariskt: vegofärschili med ostquesedillas, gräddfil och buljongkokt ris
Fredagsgott: mjuk pepparkaka



Information och kontaktuppgifter

Top