Partymakarna


Lunchmeny vecka 40

Måndag

Ungsbakad sejfilé med vitvinsås, kokt ägg, persilja, pepparrot, gröna ärtor och kokt potatis
Italienska köttbullar med krämig tomatsås, gremolata och pasta rummo
Vegetarisk falafel med yoghurt, ris, grillade grönsaker och picklad rödlök
Biffchiligryta med ris, riven ost, avokadoyoghurt och tortillabröd
Sallad med stekt haloumi, grillade grönsaker, avokado och basilikadressing

Tisdag

Stekt strömming med brynt smör, lingonsylt och potatismos
Helstekt rostbiff med potatis och rotfruktsgratäng, rödvinsås
Vegetarisk lasagne med bechamelsås och gremolata
Fiskgratäng med potatismos och gröna ärtor (extrarätt, kan ta slut)
Sallad med tonfiskröra på surdegstoast

Onsdag

Panerad kycklinglårfilé med basmatiris, mangochutney och marinerade grönsaker
Laxpudding med citron, dill och brynt smör
Vegetarisk lasagne med bechamelsås och gremolata
Italienska köttbullar med tomatsås och potatismos
Biffsallad med haricotsverts, picklad rödlök, potatissallad, caesardressing och lagrad ost

Torsdag

Ärtsoppa med eller utan fläsk, pannkaka med sylt och grädde
Wallenbergare med lingonsylt, brynt smör, gröna ärtor och potatismos
Laxpudding med citron, dill och brynt smör
Vegetariska kikärtsbiffar med aivar och gröna ärtor
Stor portion pannkaka med sylt och grädde
Räksallad med kokt ägg, bulgur, avokado och örtdressing

Fredag

Halstrad lättgravad rödingfilé med senapsås, ungsbakad broccoli
Fläskschnitzel med klyftpotatis, kapris, anjovis, persiljesmör och rödvinssky
Wallenbergare med lingonsylt, brynt smör, gröna ärtor och potatismos
Dagens sallad partymakarna,
För lunch, middag
Och catering!
Besök oss



Information och kontaktuppgifter

Top