Restaurang Tybble / kvarterskrog


Lunchmeny vecka 47

Måndag

Rapsstekt kycklingbröst med äppelcidersås och buljongkokt ris samt wokade grönsaker
Panerad spättafilé med dillmajonnäs och sicklad lök och babyspenatslungad potatis och citron

Tisdag

Raggmunk med knaperstekt fläsk och rårörda lingon
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis samt rotfrukter
Pocherad torskfilé med ägg och persiljesås samt kokt potatis och morot

Onsdag

Kalops på kalv med skivade rödbetor och saltgurka samt kokt potatis och persilja
Pasta pesto med rostade pinjenötter och buffelmozarella samt grana padano

Torsdag

Dansk sjömansbiff med ipasky och lök samt råstekt potatis och örtkräm
Halstrad laxfilé med myntayoghurt och juliennekrisp samt kokt delikatesspotatis och citron

Fredag

Tybbles fläskschnitzel med rödvinssky, café de parissmör, rostad potatis och ratatouillégrönt
Havets wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon och gröna ärtor samt potatispuré
Veckans vegetariska
Broccoli och blomkålsgratäng med



Information och kontaktuppgifter

Top