Hestraviken hotell, spa och restaurang

Lunchmeny Vecka 21

Måndag

19 may kreolsk gryta – fläskfilégryta med kabanoss, paprika, cornichons, syltlök, paprika och oliver, basmatiris

Tisdag

20 may dansk sjömansbiff – pannbiff, råstekt potatis med purjolök, ölsky samt lingon

Onsdag

21 may pytt i panna, stekt ägg, inlagda rödbetor alt.

Pytt bellman, stekt ägg, inlagda rödbetor

Torsdag

22 may stekt urbenad kycklingklubba, toppad med rostad morot, äpple och zucchini, skummig dragonsås, örtstekt potatis, svartvinbärsgelé

Fredag

23 may helstekt rostbiffspets, ljummen potatissallad med bacon, örter och senapsvinägrett, limeioli, syrad silverlök

Lördagslunch 24 may

Ugnsbakad

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Hestraviken hotell, spa och restaurang?

Telefonnummer

0370-33 68 00