Hestraviken hotell och restaurang


Lunchmeny vecka 40

Måndag

Lasagne al forno med gorgonzola, tomatsallad, ruccola och rödlök

Tisdag

Stekt panerad spättafilé, dansk remouladsås, smörade örtor, citron och dillkokt potatis alt.
Mozzarellagratinerad kyckling med grönsaksris, tomatsås, vitlöksfrästa haricot verts

Onsdag

Bakad kotlettrad, gräddsås, äppelmos, pressgurka, kokt potatis

Torsdag

Nötfärsbiffar med paprika och fetaost, rostad vitlökssky, ugnsbakad klyftpotatis med rosmarin alt.
Pumpasoppa med kokos, chili och ingefära, gratinerad toast

Fredag

Fläskfilé, grönpepparsås, syltlök, haricot verts, potatisgratäng
Veckans vegetariska:
Rostade höstrotfrukter med timjan och rosmarin, nötcrunch, fetaostcreme, gulärtsnuggets



Information och kontaktuppgifter

Top