Hestraviken hotell, spa och restaurang

Lunchmeny Vecka 38

Måndag

15 sep. skånsk kalops på högrev, rostade morötter, kokt färskpotatis, inlagda rödbetor

Tisdag

16 sep. honung och ingefäramarinerade kamben, rostade rotfrukter, bakad lök samt limeaioli

Onsdag

17 sep. dansk sjömansbiff – pannbiff, karamelliserad lök, råstekt potatis med purjolök, ölsky samt råröda lingon

Torsdag

18 sep. helstekt kalkonbröst, kokt potatis, ragu på spetskål, äpple och rökt sidfläsk, rosépepparsås samt svartvinbärsgelé

Fredag

19 sep. kyckling kiev – pancopanerad, ört och vitlöksfylld kycklingfilé serveras med rostade rotfrukter, citronyoghurt samt ruccola

Lördagslunch från buffé 20

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Hestraviken hotell, spa och restaurang?

Telefonnummer

0370-33 68 00