Hestraviken hotell, spa och restaurang

Lunchmeny Vecka 46

Måndag

17 nov. kokt rimmat fläsklägg. syrad spetskål med kummin, rotmos samt grovkornig senap

Tisdag

18 nov. hjortfärsbiffar toppade med svamp, pumpa och lök, rotsakspytt, enbärsgräddsås samt rårörda lingon

Onsdag

19 nov. helstekt kalkonbröst, kokt potatis, ragu på spetskål, äpple och rökt sidfläsk, rosépepparsås samt svartvinbärsgelé

Torsdag

20 nov. kycklingwok smaksatt med teriyakisås, broccoli, svamp, spetskål, morot samt pak choi, jasminris samt sesammajonnäs

Veckans fisk – serverad på tallrik

Måndag till

Fredag

friterad spättafilé med dill och smörslungade ärtor, örtrostad klyftpotatis, dansk remouladsås samt citron

Pris: 165 kr

Pris med lunchkupong vardagar 135 kr

Inklusive salladsbuffé, hembakat bröd, kolsyrat vatten,

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Hestraviken hotell, spa och restaurang?

Telefonnummer

0370-33 68 00