Hestraviken hotell, spa och restaurang

Lunchmeny Vecka 50

Måndag

8 dec. kycklinggryta med paprika, zucchini, kokosgrädde, citrongräs och röd curry serveras med örtigt jasminris

Tisdag

9 dec. viltfärsbiffar serveras med en ragu på sidfläsk, lök och pumpa, örtbakade rotfrukter, skogschampinjonsås, gelé

Näst intill fullbokat på lunchen idag!

Ring 0370 33 68 01 om du vill boka bord eller höra dig för om det finns några platser kvar.

Onsdag

10 dec. stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis, rårörda lingon. alt,

Stekt rimmat fläsk med bruna bönor och kokt potatis, rårörda lingon

Torsdag

11 dec. julkryddade tjocka revben, soyabakad spetskål och äpple, gräddsås, serveras med gratinerad potatispuré

Näst intill fullbokat på lunchen idag!

Ring 0370 33 68 01 om du vill boka bord eller höra dig för om det finns några platser kvar.

Fredag

12 dec. grillade fläskkotletter med äpple och purjolöksgarnityr, tomat och chilibearnaise därtill råstekt potatis

Lördagslunch från buffé 13 dec.

Från buffé:

Rödvinsbrässerad högrev, parmesangratinerad broccoli, potatis och palsternackspuré, rödvinssås, kripig lök, svart

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Hestraviken hotell, spa och restaurang?

Telefonnummer

0370-33 68 00