Hotell Erikslund

Lunchmeny Vecka 4

Måndag

20/1 lasagne med creme fraiche och örter

Friterad torskfilé med kokt potatis, gröna ärtor och remouladsås

Tisdag

21/1 persiljejärpar med stekt potatis, skogssvampsås och pressgurka

Cornflakes panerad koljafilé med dillslungad potatis och kall sås

Onsdag

22/1 kyckling coq au vin med ris och friterad grönkål

Kålpudding med kokt potatis, brunsås och lingonsylt

Torsdag

23/1 ärtsoppa med fläskkorv och pannkakor sylt & grädde

Grekisk färsbiff med klyftpotatis och gräddig tomatsås alt tzatziki

Fredag

24/1 schnitzel med bearnaisesås, skysås, stekt potatis och gröna ärtor

Citron & limebakad fiskfilé med duchessepotatis och chablissås

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Hotell Erikslund?

Åstorpsvägen 15

Telefonnummer

0431-41 57 00