annandag påsk.
A´
La carte meny.
raggmunkar med stekt fläsk från västersläts gårdslakteri, lingonsylt.
Stekt fläsk från västersläts gårdsslakteri med löksås, kokt potatis, lingonsylt.
Bouillabaisse gryta med fisk kok, blandade fiskfiléer och skaldjur.
Färskt bröd och aioli.
pocherad sejfilé med brynt smör, riven pepparrot, färskpotatis
Gröna ärtor, färsk bladspenat och citron
Isterband med dillstuvad potatis, rödbetor och senap.
Pankopanerad kycklingfilé med katsu currysås, salladslök och ris.
grilljerade kamben med bbq sås, aioli, majskolv, klyftpotatis alt. brynt potatis.
O, så gott! kökets egen högrevsburgare med stekt ägg, specialdressing, pommes.
Husets lasagne köttfärs varvad med pasta plattor och ost sås.
fläsknoisette black & white, rödvinssky och bearnaisesås,
Ugnsrostad potatis
Och babytomater.
Persilje och ostöverbakad laxfilé med vitvinsås,
Ugnsrostad potatis,
Broccoli, citron.
Dessert: citron och limepaj med lättvispad grädde.
Var ligger Borgholms Kök & Bar?
Östra Kyrkogatan 11
Telefonnummer
0485-56 27 60
Hemsida