Borgholms Kök & Bar

Lunchmeny Vecka 17

Måndag

annandag påsk.

La carte meny.

Tisdag

raggmunkar med stekt fläsk från västersläts gårdslakteri, lingonsylt.

Stekt fläsk från västersläts gårdsslakteri med löksås, kokt potatis, lingonsylt.

Bouillabaisse gryta med fisk kok, blandade fiskfiléer och skaldjur.

Färskt bröd och aioli.

Onsdag

pocherad sejfilé med brynt smör, riven pepparrot, färskpotatis

Gröna ärtor, färsk bladspenat och citron

Isterband med dillstuvad potatis, rödbetor och senap.

Pankopanerad kycklingfilé med katsu currysås, salladslök och ris.

Torsdag

grilljerade kamben med bbq sås, aioli, majskolv, klyftpotatis alt. brynt potatis.

O, så gott! kökets egen högrevsburgare med stekt ägg, specialdressing, pommes.

Husets lasagne köttfärs varvad med pasta plattor och ost sås.

Fredag

fläsknoisette black & white, rödvinssky och bearnaisesås,

Ugnsrostad potatis

Och babytomater.

Persilje och ostöverbakad laxfilé med vitvinsås,

Ugnsrostad potatis,

Broccoli, citron.

Dessert: citron och limepaj med lättvispad grädde.

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Borgholms Kök & Bar?

Östra Kyrkogatan 11

Telefonnummer

0485-56 27 60