Gästgivargården i Värnamo AB

Lunchmeny Vecka 34

Måndag

persiljejärpar på blandfärs från harplinge med gräddsås, rostade rotfrukter och svart vinbärsgelé serveras med persiljepotatis.

Take away inkl bröd, sallad och varmrätt. 120:

Tisdag

dillstekt flundrafilé med syrad dillcrème och citron serveras med örtpotatis. alt.

Pyttipanna med stekt ägg och inlagda rödbetor samt saltgurka.

Take away inkl bröd, sallad och varmrätt. 120:

Onsdag

porterstek på högrev från harplinge med gräddsky, pressgurka och rårörda lingon serveras med persiljepotatis.

Take away inkl bröd, sallad och varmrätt. 120:

Torsdag

panerad spättafilé med dansk remouladsås och citron serveras med dillpotatis. alt.

Nasi goreng med kyckling och räkor, ris och grönsaker samt lime och chilicrème.

Take away inkl bröd, sallad och varmrätt. 120:

Fredag

panerad schnitzel med gröna ärtor och citron, reducerad rödvinssky alt bearnaise serveras med rostad potatis och husets goda fredagskaka till kaffet.

Take away inkl bröd, sallad och varmrätt. 120:

Veckans alternativ: (beställs i kassan)

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Gästgivargården i Värnamo AB?

Växjövägen 1

Telefonnummer

0370-30 15 65