Enoteket Lunch Restaurang & Bar Norrköping


Lunchmeny vecka 42

Måndag

Alaskapollock med basilika och tomatsås, sparris och kokt potatis
Ugnsbakat fläsklägg med kumminstekt surkål, rosmarinpotatis, morötter och ölsås

Tisdag

Örtkryddad flundrafilé med vittvinssås, dillslungad blomkål och kokt potatis
Nötfärsbiff med kantarellsås, haricot verts och stekt potatis

Onsdag

Torskfilé med hackat ägg, pepparrot, brynt smör och ärtor
Panerad kycklinglårsfilé med salviasky och stekta grönsaker

Torsdag

Fiskfilé med dillsås, stekta champinjoner och små tomater
Kumminkryddad gulasch, med potatismos och morötter

Fredag

Regnbågsforell med citroncréme och broccoli
Fläskwienerschnitzel med citron, ansjovis, kapris, rödvinssky och ärtor



Information och kontaktuppgifter

Top