Enoteket Lunch Restaurang & Bar Norrköping


Lunchmeny vecka 9

Måndag

Stekt kapkummel med citronsås och sparris
Nötfärsbiff med löksky, timjanstekt potatis och brysselkål

Tisdag

Ugnsbakad flundra med vittvinssås och dillslungad zucchini
Kycklingfilé gratinerad med mozzarella, tomat och basilikasås, risibisi och stekta grönsaker

Onsdag

Torskfilé med pepparrotssky, hackat ägg och små tomater
Bouef lyonnaise, långbakad högrev, råstekt potatis och dijonsenapsås smaksatt med mejram

Torsdag

Baconlindad alaskapollock med vitlöksfräst spenat och räkor
Ugnsbakad karréstek med bbqsås, potatisgratäng och broccoli

Fredag

Laxfilé med vallmofrö och citron, serveras med dillstuvad potatis och brynt smör
Kalvytterfilé med marsalagräddsås, inlagd gurka och rosmarinpotatis



Information och kontaktuppgifter

Top