Enoteket Lunch Restaurang & Bar Norrköping

Lunchmeny Vecka 51

Måndag

dagens färska fisk med gräddkokt spenat, ångade morötter & kokt potatis

Stekt kyckling ”diavolastyle” med chili, vitlök & rosmarin, serveras med basmatiris & grönsaker

Tisdag

flundra med vitvinssås, saffransmos & ärtor

Kalvfärsbiff med senap & ingefära, serveras med gräddsås, råstekt potatis & grönsaker

Onsdag

dagens färska fisk med gräddig tomat & basilikasås, haricot verts & kokt potatis

Fläskwienershnitzel med citron/ansjovis/kapris, rödvinssås, ärtor & stekt potatis

Torsdag

fiskgratäng med grädde, fänkål & dill, serveras med potatispuré & toppas med räkor

Bouef lyonnaise på högrev smaksatt med mejram & senap, serveras med lökpotatis & grönsaker

Fredag

dagens färska fisk med brynt smör, toppas med skagenröra & serveras med dillpotatis & haricot verts

Grilltallrik (olika kött) med choronsås, ugnsbakad tomat & potatisgratäng

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Enoteket Lunch Restaurang & Bar Norrköping?

Laxholmstorget 3

Telefonnummer

011-400 60 70