Enoteket Lunch Restaurang & Bar Norrköping

Lunchmeny Vecka 21

Måndag

flundra med brynt smör, ägg och färskriven pepparrot

Grekiska pannbiffar med klyftpotatis & citronsky, oliver och feferoni

Tisdag

dagens färska fisk, friterad serveras med kall sås, ärtor och kokt potatis

Stekt kyckling med caponata, rosmarinpotatis och tomatsås

Onsdag

dagens färska fisk med gräddkokt spenat och småtomater

Toskansk kalvgryta med rödvin och salsiccia serveras med saffranskryddat potatismos

Torsdag

dagens färska fisk med janssonpotatis, dillsmör och sugarsnaps

Schnitzel cordon bleu ( ost & skinkfylld) med rödvinssås, haricot verts och stekt potatis

Fredag

havets wallenbergare med brynt smör, potatispuré och sparris ”

Luffarbiff” ( nöt) med bearnaisesås, stekta grönsaker och pommes

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Enoteket Lunch Restaurang & Bar Norrköping?

Laxholmstorget 3

Telefonnummer

011-400 60 70