Bistro Mejeriet

Lunchmeny Vecka 21

Måndag

rostbiff, rostad potatis,

Grillade grönsaker & tzatziki.

Panerad rödspätta, örtaioli, kokt potatis,

Morotsslantar & krispig palsternacka.

Krämig laxpasta med dill & räkor.

Tisdag

mejeriets köttbullar, potatismos,

Gräddsås, lingonsylt & pressgurka.

Havets färsbiff, brynt smör,

Kokt potatis, vaxbönor & citron.

Pasta, chorizo, getost & persilja.

Onsdag

raggmunk, stekt fläsk & lingonsylt.

Alt. stekt fläsk, kokt potatis & löksås.

Fiskgryta – fisk, blåmusslor, räkor,

Vitt vin, tomat, saffran & kokt potatis.

Pasta, räkor, chili, vitlök & örter.

Torsdag

parmalindad kyckling, soltorkad

Tomatrisotto, skysås & rucola.

Fisk och skaldjurs lasagne & örtcrème.

Pasta, köttfärssås & riven ost.

Fredag

fläskschnitzel, choronsås, stekt potatis,

Rödvinssky & gröna ärtor.

Ångad alaskafilé, dillhollandaise,

Kokt potatis, pak choi & lime.

Pasta, svampsås, tryffelolja,

Rostad mandel & riven ost.

Veckans vegetariska

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Bistro Mejeriet?

Sandbäcksgatan 19

Telefonnummer

013-14 40 14