Cioccolata Bistro


Lunchmeny vecka 47

Måndag

Kryddig panerad kycklingfilé serveras med dragonsås och buljongkokt ris.
Ugnsbakad laxfilé serveras med kokt potatis, vårlök och vitvinssås.

Tisdag

Köttfärslimpa serveras med gräddsås, svartvinbärsgelé, saltgurka och kokt potatis.
Torsk med ägg och persiljesås serveras med kokt potatis.

Onsdag

Fläskschnitzel serveras med rödvinssås, bearnaisesås, gröna ärtor och rostad potatis.
Örtöverbakad sejfilé serveras med sandefjordsås och kokt potatis.

Torsdag

Pulled chicken serveras med rödkålslaw och friterad potatis.
Fiskgratäng i vitvinssås serveras med dillstompad potatis.

Fredag

Fläskfilé serveras med skogssvampsås och örtbakad potatis.
Panerad rödspätta serveras med dansk remouladsås och kokt potatis.
Veckans husman
Baconlindad falukorv serveras med rödvinssås



Information och kontaktuppgifter

Top