Millennium


Lunchmeny vecka 47

Måndag

Alt. 1:
Stekt rimmat fläsk m. lökgräddsås, lingon, gurka & kokt potatis.
Alt. 2:
Smörstekt kycklingfilé m. fransk potatisgratäng, rödvinssky & gelé.
Alt. 3:
Pasta m. vitlöksfrästa jätteräkor, currykryddad vinsås & riven ost.

Tisdag

Alt. 1:
Vinbakad norsk fjordlax m. ägg och persiljesås, kokt potatis, citron & ärtor.
Alt. 2:
Nattbakad fläskytterfilé m. grönpepparsås, ris & ättiksgurka.
Alt. 3:
Pasta m. wokad chorizo, zucchini, rödlök & bbq sås.

Onsdag

Alt. 1:
Strimlad biffstroganoff m. kantarellgräddsås, saltgurka & ris.
Alt. 2:
Scampi fritti m. jordnöts och sojasås & picklad gullök.
Alt. 3:
Pasta m. tärnad kycklingfilé i vitlökssås, basilikaolja & grana padano ost.

Torsdag

Alt. 1:
Smörstekta grönpepparfärsbiffar m. rostad potatis & cognacsgräddsås.
Alt. 2:
Hemlagad ärtsoppa m. tillbehör / pannkaka m. sylt & grädde.
Alt. 3:
Pasta gorgonzola m. lufttorkad skinka & soltorkad tomat.

Fredag

Alt. 1:
Helstekt oxinnerfilé m. purjolökspotatis, madeirasky & lökfrästa vaxbönor.
Alt. 2:
Krämig sydfransk fisksoppa m. saffran, räkor & vit fisk samt ostgratinerat vitlöksbröd.
Alt. 3:
Pasta linguine m. köttfärssås & riven grana padano ost.
Veckans sallad:



Information och kontaktuppgifter

Top