Restaurang Färgaregatan


Lunchmeny vecka 49

Måndag

Grekisk kyckling, med rostad potatis, paprika, rödlök och fetaost.
Pastagratäng med köttfärs, toppas med parmesan.

Tisdag

Kålpudding, lingonsylt, kokt potatis och gräddsås.
Fläskfilegryta med bacon och paprika, serveras med ris.

Onsdag

Lax och skaldjurslasagne, serveras med vitlökskräm. tomat och vitostsallad.
Grillade kycklingklubbor, fetaostkräm, rostad potatis, bbq hotsås.

Torsdag

Nötfärsbiffar med sambalpepparsås, rostad potatis.
Vegetarisk kikärtspanna med halloiumi, serveras med myntavitlökssås.

Fredag

Fredagslyx. tjälknöl med bearnaisesås, fläskytteerfilé i dragonpepparsås, kycklingspett med fetaostkräm. rostad potatis, nybakat bröd. stor salladsbuffe.



Information och kontaktuppgifter

Top