Restaurang Färgaregatan


Lunchmeny vecka 47

Måndag

Kålpudding, kokt potatis, gräddsås, lingonsylt.
Kycklingfile i örtsås, rostad potatis, tomat och löksallad.

Tisdag

Panerad kycklingfile, coleslaw, kall kade de parissås.
Halloumi och kikärtpytt, myntatsatsiki.

Onsdag

Laxlåda, serveras med vitlökskräm.
Grekiska biffar, tsatsiki, grekisk sallad, oreganokryddad rostad potatis.

Torsdag

Fläskfilegryta med champinjoner och bacon, serveras med ris.
Pastagratäng med chorizo och paprika, toppas med mozzarellaost.

Fredag

Fredagslyx italiensk buffe
Tagliata örtmarinerad nötsinnanlår, kycklingfile i citronsås, rosmarinmarineras fläskytterfile med rödvinssås, pastasallad, parmesan och svartpeppartoppad rostad potatis, tomat och mozzarellaostsallad,



Information och kontaktuppgifter

Top