Restaurang Köksverket & Catering AB

Lunchmeny Vecka 43

Måndag

20 oktober hemlagad pannbiff serveras med grönpepparsås och rostad potatis

Ugnsbakad torskrygg med sandefjordssmörsås och kokt potatis

Pasta carbonra

Vitlöksgratinerade räkor med sallad och grillat örtbröd

Rökt lax med gräddkokta svartrötter, sallad

Tisdag

21oktober hemlagad raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Boeuf bourguignon

Vitlöksgratinerade räkor med sallad och grillat örtbröd

Rökt lax med gräddkokta svartrötter, sallad

Onsdag

22 oktober ugnsbakad laxfilé med lime och dillhollandaise , kokt potatis

Rimmad oxbringa med pepparrotssås och rotmos

Röd thaicurry med heta räkor och scampi serveras med jasminris

Vitlöksgratinerade räkor med sallad och grillat örtbröd

Rökt lax med gräddkokta svartrötter, sallad

Torsdag

23 oktober panerad spättfilé med remouladesås och kokt potatis

Suovasskav med potatismos och lingonsylt

Älgköttsoppa med klimp

Vitlöksgratinerade räkor med sallad och grillat örtbröd

Rökt lax med gräddkokta svartrötter, sallad

Fredag

24 oktober helstekt sotad fläskfilé med portvinssås, bea och potatisgratäng

Ugnsbakad regnbågsfilé med balsamicosås, syrad gurka och potatipuré

Vitlöksgratinerade räkor med sallad och grillat örtbröd

Rökt lax med gräddkokta svartrötter, sallad

Biff rydberg med senapsgrädde och rå äggula 150.

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Restaurang Köksverket & Catering AB?

Blomgatan 17

Telefonnummer

0920-179 20