Restaurang Parken


Lunchmeny vecka 21

Måndag

20/5 1) mozzarella och tomatgratinerad pannbiff med kantarellsås, stekta grönsaker och bakad potatis (g)
2) gotländska isterband klassiker serverad med rostade rödbetor och morötter samt dillstuvad potatis (l)
3) pastagratäng bologna smakrik italiensk pasta med rökt skinka, lök och tomater samt lagrad ostsås
Veg) mozzarella och tomatgratinerad vegoburgare med kantarellsås, stekta grönsaker och bakad potatis (g)

Tisdag

21/5 1) hemlagade raggmunkar med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt
2) örtagårdsstek med chasseursås (jägarsås), pressgurka samt ugnsbakad potatis och rostade rotfrukter (g+l)
3) stekt strömming serveras med senapssås toppad med gräslök, citron, gröna ärter samt potatismos
Veg) hemlagade raggmunkar med stekt tofu, rårivna morötter och lingonsylt

Onsdag

22/5 1) smörstekt pangasiusfilé med varm dillsås samt smakrik ljummen potatis och vårprimörer sallad (l)
2) ugnsgrillad kyckling tillagad i krämig sås på soltorkade tomater och grädde samt grillgrönt och klyftad potatis (g+l)
3) lasagne al forno på italiensk köttfärssås med krämig ostsås samt vår egna vitkål, tomat och ruccolasallad
Veg) lasagne al forno på italiensk vegofärssås med krämig ostsås samt vår egna vitkål, tomat och ruccolasallad

Torsdag

23/5 1) klassisk ärtsoppa med rimmat fläsk samt frasiga tunna pannkakor med sylt & vispad grädde
2) farfars kåldolmar med gräddsås, rårörda lingon, ångade grönsaker och persiljeslungad potatis (g+l)
3) falukorvsgratäng med bostongurka, senap, lök och tomatssalsa med strimlad ägg samt potatismos (g)
Veg) klassisk ärtsoppa med franska örter samt frasiga tunna pannkakor med sylt & vispad grädde

Fredag

24/5 1) skomakarlåda på helstekt fläskkotlett med rödvinssky, bacon och purjolök samt persiljespetsat potatismos (g)
2) bräserad alaskafilé med ägg och persiljesås på klassiskt vis samt citron, grönsaker och dillkokt potatis (g+l)
3) spaghetti carbonara el classico med sås på rökt bacon, grädde, svartpeppar, parmesan, lök och vitlök
Veg) skomakarlåda på vegobiff med rödvinssky, bacon och purjolök samt persiljespetsat potatismos (g)
G = låggluten



Information och kontaktuppgifter

Top