Väringgården's Kök & Bar

Lunchmeny Vecka 3

Måndag

köttbullar med gräddsås, lingonsylt, smörgåsgurka och egenlagad potatismos

Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor

Lättpanerad kapkummelfilé med rödbetor, kapris och basilikasky, kokt potatis

Högrevsburgare med pommes

Stekt falukorv med stekt potatis och stekt ägg

Kebabtallrik med pommes

Dagens pasta 4 sorters sallad

Tisdag

stekt fläsk med raggmunk och lingonsylt eller med kokt potatis och löksås

Kreolskköttgryta (fläskfilé, chorizo, grädde, vitlök, oliver, syltlök) med ris

Fiskgratäng florentine (västerbottenost, spenat, mascarpone) med kokt potatis

Högrevsburgare med pommes

Kebabtallrik med pommes

Dagens pasta 4 sorters sallad

Onsdag

pannbiff med tryffelsås och bearnaisesås och stekt potatis

Kycklinggryta med mangochutney och curry(grädde) med ris

Panerad spätta med kräftstjärtsröra och kokt potatis

Högrevsburgare med pommes

Stekt falukorv med stekt potatis och stekt ägg

Kebabtallrik med pommes

Dagens pasta 4 sorters sallad

Torsdag

gulaschsoppa och pannkakor med sylt och grädde

Stekt fläskytterfilé stekt potatis

Flundrarullader med skaldjur och dillsås, gratinerade med mozarella, kokt potatis

Högrevsburgare med pommes

Stekt falukorv med stekt potatis och stekt ägg

Kebabtallrik med pommes

Dagens pasta 4 sorters sallad

Fredag

schnizel cordon bleu (ost och skinka) med rödvinssås och råstekt potatis

Lax i ugn med citronsås och kokt potatis

Högrevsburgare med pommes

Stekt falukorv med stekt potatis och ägg

Kebabtallrik med pommes

Dagens pasta 4 sorters sallad 125: inkl. smör, bröd, salladsbuffé, dryck och kaffe

Serveras 10.00

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Väringgården's Kök & Bar?

Jungfrusundsvägen 6

Telefonnummer

08-560 301 83