Väringgården's Kök & Bar

Lunchmeny Vecka 21

Måndag

fläsknoisette med pepprigsås och stekt potatis

Choritzogryta med basilika, rödlök, grädde, vitlök, sambal (ris)

Kapkummelfilé med citronsås och kokt potatis

Högrevsburgare med pommes

Kebabtallrik med pommes

Dagens pasta 4 sorters sallad

Tisdag

stekt fläsk med raggmunk och lingonsylt eller med kokt potatis och löksås

Mustig högrevsgryta (lök, vitlök, chili, paprika) med ris

Ugnskokt torskfilé med senapssås och stekta grönsaker , kokt potatis

Högrevsburgare med pommes

Kebabtallrik med pommes

Dagens pasta 4 sorters sallad

Onsdag

snickarlåda (fläsknoisette, prinskorv, falukorv) gräddstuvad potatis och skysås

Kålpudding med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis

Panerad flundrafilé med rom och rödlöksröra, kokt potatis

Högrevsburgare med pommes

Stekt falukorv med stekt potatis och stekt ägg

Kebabtallrik med pommes

Dagens pasta 4 sorters sallad

Torsdag

ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde

Pannbiff med dragon och dijonsenapssås, stekt potatis

Pankopanerad torskfilé med remouladsås och kokt potatis

Högrevsburgare med pommes

Stekt falukorv med stekt potatis och stekt ägg

Kebabtallrik med pommes

Dagens pasta 4 sorters sallad

Fredag

grillbiff med rödvinssås, vitlökssmör och råstekt potatis

Laxpudding med skirat smör

Högrevsburgare med pommes

Stekt falukorv med stekt potatis och stekt ägg

Kebabtallrik med pommes

Dagens pasta 4 sorters sallad 125: inkl. smör, bröd, salladsbuffé, dryck och kaffe

Serveras 10.00 14.30 115: avhämtningspris

Information och kontaktuppgifter

Var ligger Väringgården's Kök & Bar?

Jungfrusundsvägen 6

Telefonnummer

08-560 301 83